zondag 30 maart 2014

Verliefd!!!

Ja, we zijn helemaal verliefd! Het was fantastisch vanmiddag! Zulke lieve mensen, echt een geweldig mooie en lieve moederhond, en natuurlijk de puppy's die om op te (vr)eten waren!

Na grondig mijn handen gewassen te hebben mocht ik Bobby even, wat zeg ik, 2 keer zelfs, even heerlijk dicht tegen me aan houden! Wat een snoepie van een hondje! En hij groeit goed! Hij was inderdaad de zwaarste die geboren was, en heeft nu nog steeds een voorsprongetje op zijn broertjes!

Zoals gezegd, we werden heel hartelijk ontvangen, mochten na kennismaking met moederhond, die nieuwsgierig kwam kijken wie we waren, bij de puppy's kijken, en even knuffelen met Bobby!
Daarna kregen we koffie met, jawel,


                             Geweldig toch?

 Lekker buiten koffie gedronken dus, en even heen en weer gebabbeld over wat voor werk we deden, over de voeding van moederhond (vers vlees), wat voor borstel ze gebruikt, hoe vaak moederhond geplukt wordt (2x per jaar) en nog meer van dit soort ditjes en datjes.

Toen we uiteindelijk weg wilden gaan moest ik nog een keer mijn handen wassen, en kreeg ik Bobby nog even in mijn handen....heerlijk...

Jongste zoon vroeg beetje angstig: nemen jullie Bobby nu al mee??? Nee hoor, laat hem maar lekker nog een paar weekjes bij jullie en z'n moeder!

Toen we net thuis kwamen, hadden we een what's app gekregen van eigenaresse, waarin ze vertelde dat ze het allebei erg fijn vonden kennis gemaakt te hebben, dat het van hun kant heel goed voelt en dat ze konden zien dat het liefde op het eerste gezicht was! En zo is het maar net!

7 opmerkingen:

  1. Geniet van de voorpret, ik weet hoe het is om een hond te mogen verwelkomen in je familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te horen is het kraambezoek heel gezellig verlopen. Fijn om te lezen dat je kleine Bobby al een paar keer mocht vasthouden. Zulke kleine puppy's ruiken ook zo lekker.

    Hebben jullie ook foto's gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij rook inderdaad heerlijk! Ja, foto's hebben we gemaakt. Moos moet ze alleen nog even bewerken zodat mijn gezicht er af valt ;-)

      Verwijderen
  3. en nu duurt het wachten waarschijnlijk nog langer...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, we zien er natuurlijk heel erg naar uit, maar dat het nog een aantal weekjes duurt geeft ons de gelegenheid om ons goed voor te bereiden!

      Verwijderen
  4. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

    Onze leningdiensten omvatten: -
    * Investeerdersleningen .......
    * Schuldconsolidatie ......
    * Estate / Housing Establisment-leningen ........
    * Zakelijke leningen ......
    * Persoonlijke leningen ........
    * Internationale leningen ... .....
    * Vakantie / Vakantieleningen ............
    * Studiefinanciering. ... ....
    * Auto- of autoleningen
    * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

    Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
    Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
    Leningduur: _________________________
    Het doel van de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
    crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
    BEDANKT,
    Hoogachtend, JEFFREY FRANK

    BeantwoordenVerwijderen