maandag 28 april 2014

Opgeruimd!

Afgelopen weekend voor ons geen vrijmarkten, maar een opgeruimde zolder!

Vorige week schreef ik al dat de kasten nodig uitgemest moesten worden, en met het weer van de afgelopen tijd is winterkleding niet fijn meer!

Vrijdag hebben Moos en ik braaf ons wekelijkse poetsbeurtje gehouden, de wassen weg gedraaid, en 's middags hebben we wat losse dingetjes op het centrum gekocht. Moos wilde even bij c en a naar binnen en heeft daar in 10 minuten tijd zijn kledingbudget opgemaakt. Dat ging snel!

Zaterdag heeft Moos gaas gezet tegen de coniferenhaag. Die staat over de hele breedte achterin de tuin, en een enkele keer kwam er ook wel een kat doorheen, en voor de komst van Bobby wilden we er toch graag gaas tegenaan zetten, zodat hij er niet doorheen kan. En dan ben ik ook meteen van eventuele katten af.

Toevallig kregen we een what's appje van de eigenaren van de puppy's, eigenaar had ook een stuk gras afgezet met gaas, en wie vindt er een ontsnap-gaatje??? Ja hoor, Bobby!!


Zaterdag heb ik onze kledingkasten leeg gehaald, schoon gemaakt en de winterkleding naar zolder gedaan, en de zomerkleding in de kasten. Weg gegooid wat echt op was, en wat nog niet helemaal op was bij de kluskleding gelegd. Altijd handig voor bv verfklussen.

Daarna ben ik aan de zolder begonnen. Op zich viel het wel mee, en wat weg kon heb ik op marktplaats gezet, voor de zoveelste keer. Ik heb tegen Moos gezegd,  wat er in de week voordat Bobby komt nog niet weg is breng ik naar de kringloop. Gebeurd er toch nog iets nuttigs mee. Tot op heden  geen reacties helaas.
Wel is gistermiddag nog de crosstrainer opgehaald, die stond zo'n 2 weken op marktplaats. Heeft toch weer mooi 100 euro opgeleverd, kunnen we mooi de puppycursus van betalen! Die puppycursus is wat duurder dan bij ons in het dorp, maar deze cursus is al vanaf 7 weken, ook om de puppy aan het baasje te laten wennen. En we gaan met alle puppy's uit het nest, dus dat wordt lachen! Dan hebben we het er wel voor over dat het wat duurder is. Voor 5 weken is het 75 euro, dus dat kunnen we mooi met de opbrengst van de crosstrainer betalen! Al met al een goed besteed weekend, geen vrijmarkten voor ons, maar een opgeruimde zolder waar we, als we zouden willen, kunnen dansen hahaha!


4 opmerkingen:

 1. Wel mooi dat je al zo snel naar puppycursus toe kunt. Zoiets is voor hond en baas erg goed. Wat voor ras is Bobby eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bobby is een labradoodle! We hebben ook veel zin in de cursus!

   Verwijderen
 2. leuk hoor het voorplezier, mare als je al met 7 weken gaat dat heeft Bobby nog geen vaccinatie van kennelhoest gehad, is het dan verstandig om met zoveel honden in aanraking te komen?
  Hier bij de puppycursus wordt het afgeraden. liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn lekker opgeschoten! En ook fijn dat de kosten voor de puppycursus alweer gedekt zijn, mooi geregeld!

  BeantwoordenVerwijderen