donderdag 17 april 2014

2 Dagen cursus gehad....

Sjonge wat ben ik blij dat deze week erop zit!

Maandag en dinsdag moest ik met enkele collega's op cursus. En wel in een ander filiaal, wat een aardig eindje hier uit de buurt ligt. 's Ochtends half 7 weg, 's avonds 7 uur weer thuis. En dat 2 dagen lang.

Ik zal je zeggen, ik ben helemaal op. Alles doet me zeer, en ik ben doodmoe. Gelukkig was ik woensdag ipv dinsdag vrij, kon ik een beetje bij komen.

Woensdag heb ik lekker macaroni gemaakt, met verse groenten, tomatenpuree, kruiden en gehakt. Het was heerlijk! Ik heb meteen voor 2 x gemaakt, dus er ligt nu een bakje macaronisaus in de vriezer, lekker makkelijk! De macaroni heb ik, zodra het kookte, uitgezet, en dat is dus weer lekker gratis gaar geworden!
De volgende keer dat we macaroni eten hoeven we alleen een beetje pasta aan de kook te brengen, gas uit en dan lekker gratis gaar laten worden! Daar houden we van!
's Avonds zijn we bij mijn zus en zwager een bakkie wezen doen, was gezellig!

Vanmorgen moest ik nog wel werken. En van mijn vriendinnetje/collega kregen we een hondendeken voor in de auto, en zo'n klikding waar je de hondenriem mee in de autogordel vast zet!!! Super bedankt S!!! We zijn er heel erg blij mee!

Vanmiddag kwam er nog niets uit m'n handen, dus lekker op de bank gelegen en een spelletje gespeeld op de i-pad.

Vanavond lekker spinazie gegeten, met een slavink. En voor nu lekker rust. Ik ga zo de koffie aan zetten, nog wat dingetjes op internet uitzoeken en dan lekker met de beentjes op de bank een serie kijken. Momenteel zijn we de serie "24" aan het kijken, geweldig!

Voor nu dus iedereen een

2 opmerkingen:

 1. Ik wens jou ook een prettige avond. Rust maar lekker uit.
  Wat een verrassing die hondendeken voor in auto. Bobby komt in een heel warm nest :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat komt ie zeker! Nog 5 weekjes wachten...

   Verwijderen