zondag 27 april 2014

Bobby komt eerder!

Vandaag kwamen mijn ouders koffie drinken. Ze moesten wat eerder komen dan normaal, daar was mijn moeder iets minder blij mee, die houdt niet zo van vroeg opstaan.
Maar het had een goede reden: we gingen met z'n allen bij Bobby en de rest kijken! Nou, toen ze dat hoorden was het leed van het vroege opstaan gauw geleden hoor!

Ze vonden het geweldig, waren overal heel enthousiast over, natuurlijk over de puppy's, maar ook over de moederhond en de eigenaren. We werden, zoals altijd, heel gastvrij ontvangen, en we hebben heerlijk met de hondjes gespeeld, en gekeken toen ze eten kregen, geweldig!

Alle hondjes hebben nu een goed thuis gevonden gelukkig, maar de meesten gaan met 9 - 10 weken weg, zelfs 1 met 11 weken. Dat leek me voor eigenaresse erg druk worden, dat proefde ik ook uit een what's appje van de week. Ze houden er zelf natuurlijk ook 1, die ze op moet voeden, zindelijk maken en ga zo maar door. Als ze dat bij 4 van de 5 hondjes moet doen, kan ik me voorstellen dat het best druk wordt, en dan druk ik me nog zachtjes uit!

De puppy's groeien hard, errug hard kan ik wel zeggen, Bobby woog vanochtend bijna 3 1/2 kilo! Dat konden we wel aardig zien aan de foto's en videootjes die we kregen, dus we bedachten dat Bobby, net als zijn broertje die ook hier in het dorp komt te wonen, best met 8 weken bij ons kon komen wonen!


Ik heb vrijdag mijn vriendinnetje/collega een sms gestuurd, of ik er nog een weekje verlof bij zou kunnen boeken, en dan vanaf 19 mei, en dat was geen probleem gelukkig! Dus Bobby komt 17 mei, na de puppycursus, mee naar huis! Dat is nog maar 20 dagen!!! 

We hebben mijn ouders ook even mijn filmpje laten zien, dat loopt nu tot 34 dagen, van vandaag kan ik er dan weer achter zetten. Ze vonden het erg leuk worden!

Van de week ga ik vers vlees bestellen, we hebben besloten deze bestelling nog in de oude vriezer te doen, en voordat de volgende bestelling gedaan moet worden, een nieuwe energie-zuinige vriezer te kopen. Dan hebben we ook het belastinggeld binnen, en zit er wat meer in het spaarvarken, zodat ie niet in 1 keer weer op 0 staat, dat zou sneu zijn!!

Als afsluitertje, een foto van Bobby, vanochtend gemaakt!




12 opmerkingen:

  1. Wat een schatje! Dat wordt genieten:-) wij hebben nu een pup van bijnaam 5 maand. We hebben bij haar s nachts een kruikje neergelegd en ze sliep vanaf nacht 2 lekker door. Wel gingen we er s nach nog even mee uit, maar ze piepte niet meer. Misschien nog een tip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Dat wordt het zeker! Dat is een goeie tip, dank je!

      Verwijderen
  2. Voor bobby en zijn ontwikkeling is het wel beter om langer bij moeder te blijven......... Naast de ontwikkeling is het ook beter voor zijn imuunsysteem.
    Ik zeg dit omdat we veel honden zien bij de dierenbescherming die afwijkend gedrag vertonen of snel ziek zijn, mede doordat ze te vroeg bij de moeder zijn weggehaald.
    Maar goed, het is uw keus.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou 8 weken is toch niet zo heel vroeg hoor! Is een heel normale leeftijd om de pup in huis te krijgen!

      Verwijderen
  3. Acht weken is heel normaal en prima! Er zijn veel pups die al met 6 of 7 weken weggaan en dat is te vroeg! En vergis je niet in de moeder hond veel honden hebben met een week if 8 hun kroost lang niet meer zoveel bij zich als mensen denken. Het afwijkende gedrag heeft veel vaker te maken met slechte socialisatie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee acht weken is wat wettelijk mag, maar dat maakt het nog niet goed. 12 weken is meer in de richting, ze leren nog zoveel van mamma in die tijd. Het feit dat ze minder drinken bij hun moeder betekent niet dat ze niks meer oppikken in sociaal opzicht van moeder en broertjes. Ik zou hem zo lang mogelijk bij de moeder laten hoe 'lastig' dat misschien voor de huidige eigenaren is. Ze hebben toch ook zelf voor dit nest gekozen neem ik aan? Dan is dit het gevolg...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 12 Weken gebeurt niet veel meer, omdat na uitvoerig onderzoek bleek dat de periode tot 12 weken zo belangrijk is om te socialiseren...en dat is iets wat mama ze niet kan leren...wettelijk mogen ze vanaf 7 weken weg, dan vind ik 8 niet te vroeg hoor!

      Verwijderen
  5. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - Altijd en overal toepassen.
    - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998
    Leningaanbieding tegen 3% rentevoet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo, mijn naam is Ute Schmidt, ik kom uit Berlijn, Duitsland. Ik wil een eenvoudige getuigenis geven over hoe ik een lening heb gekregen van Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ik zat in een financiële crisis en ik had een lening nodig van 105.000 euro om persoonlijke redenen, ik probeerde bijna alle banken in mijn stad en enkele andere leningmaatschappijen om een ​​lening en mijn aanvragen werden afgewezen om een ​​of andere reden die ze het beste kennen, en toen heb ik besloot om het opnieuw te proberen, ik zag een bericht op een van het leenforum van Susan Benson en ik nam contact met haar op voor hulp, ik kon zeggen dat ze een persoon was die ik kan vertrouwen, ik neem de beste beslissing voor mij en mijn familie, gelukkig voor ik heb met succes een lening gekregen, zelfs met of zonder onderpand, en het meest verbazingwekkende van alles is dat er geen kredietcontrole was en dat haar service snel, betrouwbaar en betrouwbaar is.

    Veel mensen vinden het zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken en andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. Als u financiële hulp nodig heeft om uw financiële situatie op te lossen en u weet niet waar u heen moet en waar u heen moet, zal ik u adviseren om contact op te nemen met Susan Benson via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 & ontvang in een oogwenk een reactie.

    Haar bedrijf verleent allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen, en u zult ook in staat zijn om een ​​grote hoeveelheid geld te lenen en de mogelijkheid te hebben om terug te betalen van 1 tot 30 jaar. Als ze me kan helpen, denk ik dat ze jou ook kan helpen. Neem vandaag nog contact met haar op voor meer informatie via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    BeantwoordenVerwijderen