zondag 13 april 2014

Geweldig gisteren!

En zo is het alweer zondagavond. We hebben een fijn, en druk weekend gehad!

Zaterdagochtend zijn we nog in de tuin bezig geweest met de tuin "Bobby-proof" te maken.
Daarna snel douchen, en op naar Bobby! Wederom werden we ontzettend gastvrij ontvangen, en moederhond kroop tegen me aan alsof ik er al jaren kwam! Zo lief...

En de pups waren zo gegroeid! Wat kan er een hoop gebeuren in 2 weken! Heerlijk even geknuffeld met Bobby, daarna gingen ze uiteraard weer lekker drinken bij mama, en toen ze uit gedronken waren hebben we alle pups in een wasmand gedaan (uiteraard eerst een lekker dekentje erin) en hup achter in de auto, moederhond erbij en op naar de tulpenvelden. Geweldige foto's gemaakt, en ontzettend gelachen!
Het was de 1e keer dat de pups buiten waren, en in de auto mee gingen! Een belevenis dus, waar we heel blij van werden dat we dat mee mochten maken! Toen we terug kwamen en de pups weer in de kist lagen, vielen ze zo om en vielen ze in slaap! De rest van de middag hebben ze geslapen hoorden we vandaag, het was natuurlijk een hele belevenis voor ze!!!

We kregen een grote bos tulpen mee naar huis, vers van het land geplukt, prachtig, kijk maar:

Volgende week zijn de pups 4 weken, en krijgen ze voor het eerst vers vlees, puppy-maling uiteraard. Moederhond krijgt ook vers vlees, en mede dankzij haar en jullie reacties op mijn blog hebben we besloten dat Bobby ook vers vlees gaat krijgen. We hebben genoten gisteren...
4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben! En vers vlees is een super besluit! Wij zijn er naar lang uitzoeken achter gekomen. Dat ze. Bij de ranzijn zeervoordelig vers vlees hebben. Een compleet voer, van het merk naturis al voor 2.25 euro de kilo, natuurlijk ook duurdere smaken, tot 4,75 de kilo. Misschien een tip waar je iets aan hebt, mits de ranzijn bij jullie in de buurt zit natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie! Eigenaresse koopt het online bij Lotgering, is ook niet duur! En het wordt thuis bezorgd, hoef ik ook niet te slepen ;-) En lekker verschillende smaken voor de hond! Dat is het voordeel dat het nog een aantal weken duurt voordat Bobby komt, dan hebben we de tijd om alles goed uit te zoeken, bv wat betreft voer!

   Verwijderen
 2. Wat is Bobby al gegroeid! Het is een prachtig mooi ventje geworden.
  Ik vind het iedere keer weer een feest om te lezen hoe verantwoord jullie alles regelen en voorbereiden voor de komst van de kleine jongen in jullie huis. Daar kunnen veel mensen nog iets van leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk dat jullie met de pups mee mochten erop uit!
  Goed besluit om vlees voor Bobby te kopen. Lotgering hadden wij het eerst ook van maar dat was vrij vet, daar gingen onze honden van overgeven. Nu kopen we het online bij versvoer.nl . Die is minder vet en daar doen ze het prima op.

  BeantwoordenVerwijderen