dinsdag 17 juli 2018

Hoe gaat het nu met Bobby?

Gelukkig heeeeel goed!

Ons allerliefste hondenkind is inmiddels alweer 4 1/2 jaar jong en wij vinden hem echt de allerliefste hond op de hele wereld hahaha!

Hij is echt heel makkelijk, we hoeven nooit op hem te mopperen, hij is echt een hele vrolijke clown hier in huis, we noemen hem vaak Smiley!

Hij gaat normaliter 3 ochtenden ( de laatste tijd 4 of 5 ochtenden, dit ligt aan het werk van Moos , dit ivm dat ik hem nu niet uit kan laten ) mee met de uitlaatservice, en ze zijn heel erg over hem te spreken, en hij heeft het ook ontzettend naar z’n zin!

Voorheen gingen ze naar een afgesloten stuk bos, maar omdat er altijd wel een hond tussen zat die bv. achter de schapen (die op een aangrenzend weiland stonden) of  een ander beest wat in het bos liep aan zat blijven ze nu bij de boerderij waar de eigenaren van de uitlaatservice wonen. Ze hebben verl grond erbij dus de honden hebben het prima daar!

Zo hebben ze een grote kuil waar water in staat (wordt wekelijks ververst) zodat de honden lekker in het water kunnen ravotten, een “zandbak” waar ook dankbaar gebruik van wordt gemaakt, veel gras, bomen en struiken....ze hebben het prima daar!

En het leuke is, dat er iedere ochtend en middag (de volgende groep) foto’s en/of filmpjes worden gemaakt en die worden op f.acebook gezet, zodat iedereen kan zien hoe z’n hondenkind weer lekker aan het spelen is! Het zijn gemiddeld 20 honden per groep, van teckel tot st. bernard, erg leuk!

Hij snapt altijd wat we tegen hem zeggen, als hij bv. z’n eten niet allemaal op heeft, zeg ik “ ga nou even lekker je hapje op eten voor vrouwtje” dan zie je hem denken, en gaat hij z’n bakje leeg eten en komt daarna een kriebel halen...zo lief!

Hij eet nog steeds kvv, dat wilt zeggen kant en klaar vers vlees, gemengd met gewelde gedroogde groente. Als hij meer vlees eet dan hij nu doet wordt hij te dik :-)) maar eigenlijk heeft hij bij deze hoeveelheid nog trek, dus mengen we het met de groente. En hij vindt (bijna) alles lekker, of het nu bv. geit, rund, lam of hert is! Er is gelukkig genoeg keuze!

Hij heeft leuke vriendjes en vriendinnetjes in de buurt, en als ze elkaar treffen tijdens het uitlaten is het feest hahaha!
Nina (het hondje van mijn ouders) wilt niet zoveel meer van Bobby weten jammer genoeg. Hoe hij haar ook uitdaagt (voorpoten plat en kont omhoog, met speeltjes gooien), diva Nina trekt haar neus op hahaha!

Ondanks dat onze nep-labradoodle verhaart als een malle, soms als een zandhaas terugkomt van de uitlaatservice of uit het bos, onze sokken uit de wasmand vist en daar triomfantelijk mee naar ons komt om ons uit de dagen (echt waar hoor!), we hadden het niet beter beter kunnen treffen!







4 opmerkingen:

  1. Hallo allemaal, ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hebben ontvangen van Anderson Loan Finance. Ik dacht echt dat het oplichterij was en ik vroeg een lening aan op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening het bedrag van 12.000 euro dat ik had aangevraagd voor een persoonlijke lening met een huurpercentage van 2%. Dit is echt goed nieuws waar ik blij mee ben en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker is dat ze de lening zullen terugbetalen om contact met hen op te nemen via e-mail.

    Ze kunnen je een lening lenen!
    Neem contact op met Mr. Anderson Ray
    E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
    OF
    E-mail: andersonraymondloanfinance@hotmail.com

    Telefoon: + 1315-329-6320
    Het kantooradres @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..

    Respectvol,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN ECHT FINANCIERINGSBEDRIJF VORIGE WEEK. E-mail voor onmiddellijke reactie:whatsapp-nummer: +19292227023 drbenjaminfinance@gmail.com

    Ik ben mevrouw, Leores Jazbel bij naam, ik woon in de Verenigde Staten van Amerika, die tussen november vorig jaar en juli van dit jaar het slachtoffer is geworden van zoveel nep-geldschieters, maar ik bedank mijn maker zo erg dat hij eindelijk heeft geglimlacht mij door me door te verwijzen naar deze nieuwe geldschieter die dit jaar 2020 een glimlach op mijn gezicht toverde en hij me niet bedriegt en ook niet bedriegt of liegt tegen mij en mijn vrienden, maar deze kredietverstrekker is echter BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gaf me een lening van 2%, wat neerkomt op Euro900.000,00 Amerikaanse dollars nadat ik akkoord was gegaan met de algemene voorwaarden van hun bedrijf en een belangrijk ding dat ik leuk vind aan dit leningbedrijf is dat ze snel en uniek zijn. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} kan u ook helpen met een legitieme leningaanbieding. Hij heeft ook enkele andere collega's van mij geholpen. Als u een echte lening zonder kosten / spanning nodig heeft, is hij de juiste leningverstrekker om uw financiële problemen en crisis vandaag weg te vagen. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE bevat alle informatie over hoe u snel en pijnloos aan geld kunt komen op whatsapp-nummer: +19292227023 E-mail: drbenjaminfinance@gmail.com

    Als het gaat om financiële crisis en leningen, dan is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik je door mevrouw Leores Jazbel geleid Veel geluk ...........

    BeantwoordenVerwijderen
  3. How to register a new account at a casino | JTM Hub
    If you are looking 파주 출장샵 for a place to learn 통영 출장안마 how to register, 구리 출장샵 you're in 목포 출장샵 the 강원도 출장샵 right place. Just sign up with JTM Hub.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW
    TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY LAST WEEK, BUSINESS/HOME/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN? ARE NOW AFFORDABLE HERE FOR YOU TODAY CONTACT Email profdorothyinvestments@gmail.com

    Hello,I'm here to testify of how i got my real estate business loan from PROF. MRS.DOROTHY JEAN INVESTMENTS (profdorothyinvestments@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan Ranging from $5,000.00 to $2,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 33 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender?
    MRS.DOROTHY JEAN holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Contacts Whatsapp Number +1(541)279-1406 Email profdorothyinvestments@gmail.com

    Consider all your financial problems tackled and solved ASAP. Share this to help a soul right now THANKS.

    BeantwoordenVerwijderen