zaterdag 7 juli 2018

De baanwisseling van Moos...

Moos heeft sinds 1 mei een nieuwe baan. Hij had het bij zijn oude baan al lang niet meer naar z'n zin, hij had geen uitdaging meer. Dat was triest want hij moet nog 15 jaar tot aan zijn pensioen.

Maarja, vind maar eens wat anders....

Gelukkig is hij heel erg technisch, handig en leergierig, dus toen er bij een groot internationaal bedrijf (waar hij een monteur van kende) een vacature kwam heeft hij gesolliciteerd en jawel hij werd aangenomen!!!! Hij heel blij en ik supertrots!

Nadeel is dat we zijn vrije vrijdag in moesten leveren, maar Moos vindt dat helemaal niet erg, hij heeft weer lol in zijn werk en gaat fluitend de deur uit hahaha!

Voordeel is dat hij in salaris omhoog is gegaan, hij een 13e maand in december heeft en in april 3 procent van zijn jaarinkomen mag ontvangen.
Hij heeft ook maandelijks een vergoeding voor bv. een broodje te halen tussen de middag. Nou echt niet dat hij dit doet! Hij neemt iedere ochtend gewoon een  koeltasje mee met z'n gesmeerde bammetjes, appetje, beker drinken, flesje water (uit de kraan natuurlijk) en onderin een koelelementje!
Hij had 2 maanden proeftijd, die zijn inmiddels om en het contract is nu voor onbepaalde tijd.
Hij is vorige maand op training 2 weken in België geweest, en in oktober gaat hij 2 weken naar Canada voor training....heel vervelend allemaal :-))!

Al met al is Moos weer blij, ben ik blij voor hem en worden we er financieel een stuk wijzer van! En daar worden we allebei ook heel erg vrolijk van!


4 opmerkingen:

  1. Fijn zeg! Mijn man is vorig jaar september gewisseld en heeft nog geen moment spijt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou en of! Ik ben ook blij dat het nu omgezet is in onbepaalde tijd!

    BeantwoordenVerwijderen