maandag 11 juli 2016

Burn out...

Al maanden sliep ik verschrikkelijk slecht door alle tegenslagen en stress, daardoor werden mijn klachten van artrose ook heviger, wat het slapen zo mogelijk nog onmogelijker maakte. Als ik me om wilde draaien was ik zo'n 10 minuten bezig, waardoor je zo wakker bent dat het weer zo'n 3 kwartier duurde voordat ik weer weg sukkelde. En dat ging zo nacht in, en nacht uit. Niet vol te houden dus....

Daarbij heeft dat ook een hele negatieve invloed op mijn relatie met Moos, wat de hele situatie er nog beroerder op maakte.

Verleden week ben ik voor de derde keer in korte tijd naar de huisarts geweest, om te vragen of ze alsjeblieft iets om te slapen voor wilde schrijven. Dat heeft ze uiteindelijk gedaan, voor 10 dagen. Maar het was geen oplossing zei ze...nee die snap ik ook wel...

Ik had het grootste deel van mijn klachten opgeschreven, aangezien ik ook heel erg vergeetachtig ben de laatste tijd, en na het gesprek met mijn huisarts kwam ze tot de conclusie dat het een burn out is....ik moest me per direct ziek melden, en krijg vanaf 22 juli gesprekken met iemand van ggz.

Nou, lekker dan. Kan er ook nog wel bij. Nu dus tijd nemen om bij te tanken, tot rust te komen, en de boel helder te krijgen in mijn hoofd, en in mijn huwelijk.

Genoeg te doen dus de komende tijd....

Helaas dus nog geen vrolijk bericht over een nieuw huis.

Maar goed, ook hier gaan we wel uitkomen, ga nu eerst mijn valeriaanpilletjes nemen, en dan lekker douchen, en dan een flinke wandeling maken...even de wind door mijn hoofd...misschien waait er iets van het donkere gevoel uit.....

Tot snel maar weer!!!

12 opmerkingen:

 1. Wat rot voor je :( Ik wens je een spoedig herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je veel beterschap toe. Rust maar eens goed uit, denk aan jezelf en aan Moos. De rest komt wel weer een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte de komende tijd en neem er ook echt de tijd voor.

  Wandelen is heel goed en zeker als je met hond loopt, beiden blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte, hopelijk herstel je snel. En idd: neem er ook de tijd voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och...wat rot voor je. Wel goed dat je huisarts het herkende en er wat aan gedaan kan worden. De stress over verkoop van het oude huis is in ieder geval weg; dat moet schelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte! En jullie droom huis komt echt wel op je pad. Voor alles is een reden. Een hele dikke knuffel en rust goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heftig weet er helaas alles van...ben zelf ni aan t opbouwen maar merk wel dat je hoofd vaak meer wil dan je lijf of net andersom. Kalm aan doen tijd voor jezelf nemen en mij werd ook lopen aangeraden zodat lijf en geest weer in balans kunnen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoek eens op b12 tekort misschien heb je er wat aan. Kun je ook veel klachten van hebben Sterkte hoor met alles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe is het nu met je? En met Moos en Bobby?
  Hoop dat je je beter voelt. Veel sterkte en beterschap!
  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Denk nog steeds aan je. Hoe gaat het nu meis?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoop dat de gesprekken bij de ggz je op de goede weg hebben geholpen,
  Groetjes,
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen