dinsdag 28 juni 2016

Verhuisd!

Zo, de verhuizing naar onze tijdelijke woning is achter de rug, evenals de oplevering van ons oude huis.

Nu is het het eigen maken van ons nieuwe onderkomen, spulletjes een plekje geven en het huisje grondig schoonmaken. Genoeg te doen dus.

Gisteren zijn we voor het eerst naar het werk geweest, en is Bobby de hele dag met de uitlaatservice mee geweest. Hij was goed moe gisteravond haha!Van

Hij heeft, net als ons, behoorlijk moeten wennen aan de nieuwe situatie en het nieuwe huisje. Gelukkig gaat het steeds beter.

Zicht op een "eigen" huis hebben we helaas nog niet.

Internet hebben we hier niet, ook geen wifi, dus ik heb het abonnement van mijn telefoon verhoogd, zodat we toch af en toe onze mail kunnen checken en ik de administratie bij kan houden. En zoals nu even snel een blogje plaatsen, zodat jullie ook weten hoe het hier gaat.

Vandaag mijn eerste dag hier alleen, boodschappen hoef ik niet te doen, die heb ik gisteren na mijn werk gedaan, dus ik ga lekker wat aan rommelen, de wasmachine draait, en ik ga lekker met Bob naar het water wandelen. Vind ie heerlijk!! Hij is echt gek op water!

Zo, jullie zijn weer even op de hoogte, een hele fijne week gewenst en tot snel maar weer!!!
10 opmerkingen:

 1. Fijn dat dit vast geregeld is! Kun je daar niet een internetabonnement afsluiten? Ik heb het natuurlijk ook voor m'n werk nodig, maar het lijkt me in het algemeen best vervelend om voor onbepaalde periode geen internet te hebben. En via de telefoon is vaak toch best prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat is duurder dan dat ik mijn telefoonabonnement iets verhoogd heb. Mijn mobiele data staat uit, af en toe check ik mijn email en administratie, that's it.

   Verwijderen
 2. Nu duimen dat jullie snel jullie droomhuisje vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de verhuizing zo goed verlopen is en dat Bobby ook went! Geen internet is lastig... Mocht je weer internet hebben, kom je dan snel een keertje buurten op mijn nieuwe blog? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker lastig! En natuurlijk kom ik weer bij je buurten als we weer een huis met internet hebben :-))

   Verwijderen
 4. Nu kunnen jullie op je gemak gaan zoeken naar een mooi huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al een beetje gewend geraakt en voelt het nu meer als een thuis?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wennen lukt wel, maar het voelt zeker nog niet als een thuis...:-((

   Verwijderen