donderdag 24 april 2014

Nieuwe jas!

Ik had nog steeds mijn winterjas aan naar mijn werk. Ik had geen zomerjas namelijk.

Tot verleden jaar november ging ik namelijk altijd met de auto naar mijn werk, dus het was auto in, en auto uit. Voorjaar, zomer en najaar had ik nooit een jas aan, dus ik had er ook geen.

Vanaf november ga ik dus met de trein. Een warme winterjas had ik nog, want ik kan je zeggen, het is flink winderig op een perron!

Maar nu met deze temperaturen is zo'n hele dikke winterjas geen pretje. Moos zei laatst al, kijk dan even voor een jas. Dat had ik natuurlijk kunnen doen, maar ik wilde graag wachten tot mijn salaris binnen was, en dat was vandaag!

Ik hoefde alleen de ochtend te werken, en nog wel in een grote stad verderop, dus ik had bedacht dat ik na mijn werk even voor een jas ging kijken.

Om 12 uur was ik vrij, ik heb me in mijn dikke jas gehesen en ben het centrum in gelopen. Man, wat was het warm!!!

De eerste winkel die ik tegen kwam was c&a. Even rond snuffelen, en 60 of 70 euro voor een jas was heel normaal. Behalve voor mij. Dat vond ik toch een beetje te gortig. Ik kwam een rek tegen met kleding met 40 % korting, en daar hing een mooie jas tussen! In mijn maat, passen en klaar! Bij de kassa moest ik € 35,94 betalen in plaats van € 59,90! Kijk, daar word ik nu blij van!!!


Toen ik thuis kwam heb ik snel de winterjas in de was gedaan, die is inmiddels droog dus die kan opgeborgen worden op zolder, klaar voor de volgende winter!


3 opmerkingen:

  1. Heerlijk hè als je het voor minder kunt krijgen! Ik had gisteren een shopdagje met een vriendinnetje, en laat ik nou nog allemaal kadobonnen hebben liggen! dat was een leuk dagje zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan er ook altijd van genieten als ik iets kopen kan in de winkel wat een stuk voordeliger is als normaal.

    BeantwoordenVerwijderen