vrijdag 18 april 2014

Paas-gekte...

Na de wekelijkse schoonmaakbeurt moest Moos nog een paar uurtjes werken.
Ik ben lekker gaan douchen en had nog wat verse boodschapjes nodig voor het weekend. Lekker op de fiets, eerst even de herhaal-medicijnen opgehaald, daarna naar de c1000. Mijn hemel, ik kwam zowat de c1000 niet in....je kon over de hoofden, en tevens over de bom-volle winkelwagens lopen...het lijkt wel of het ieder jaar gekker wordt! Alles moet in paas-stijl zijn, en ook nog vreselijk luxe en vreselijk duur.
Werkelijk te belachelijk voor woorden....dus wat gaan wij zoal eten?

Vandaag rijst, 1 kipfilet in stukjes, met groente (even roerbakken) en als alles door elkaar zit, een beetje chilisaus erdoor.

Morgen eten we brood, met lekker beleg. Ik maak zelf ham/preisalade, en ei/bieslooksalade, en er ligt nog een kip-grillworstje en filet americain (aldi) in de koelkast.

1e Paasdag gaan we met z'n 2-tjes spiesgrillen, ooit gekocht op marktplaats, echt 70's!

We hebben er 2, eentje op reserve, want je kunt ze dus nergens anders meer kopen. We hebben een bruine en een oranje hahaha!
Gewoon wat stukjes vlees, een afbakstokbroodje met kruidenboter (Moos) en roomboter (ik) en lekker vla als toetje. Oja, en een wijntje voor Moos, en een cola-light voor mezelf! De kosten zijn niet zoveel meer dan een gewone maaltijd, maar doordat je hiermee wat langer aan tafel zit is het toch extra gezellig!

2e Paasdag eten we kip, rijst en roerbakgroente met kerriesaus, en nog vla als toetje.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, en je houdt je centjes in je knip!

12 opmerkingen:

 1. ik geloof dat ik mij stilaan moet gaan schamen. Ik heb niets speciaals in huis en pas morgenmiddag tijd om iets te halen. Ik heb nog witlof, wortelen, paprika en uien. Dus bekijk wel wat we eten. Zeer zeker niets speciaals.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan hoef je je toch niet te gaan schamen? Pasen kost ons ook niets extra's, alleen een pak vla, dat eten we normaal nooit!

   Verwijderen
 2. Wij eten ook niet veel extra's met Pasen hoor. Het gezellig met zijn allen samen aan tafel zitten vind ik veel belangrijker.
  Als je de supermarkten moet geloven kan Pasen niet zonder allerlei luxe producten.
  Ik wens jullie een heel gezellig paasweekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, wij doen dus ook niet mee aan die ongein!
   Jullie ook hele fijne dagen gewenst!

   Verwijderen
 3. Hier ook niets aparts. Alleen voor de kinderen een zakje paaseitjes. Verder lekker gezellig bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier niet extreem druk volgens mij in de winkels, ( ik heb er in ieder geval niet op gelet ) wij doen gewoon, heb niet eens toetje's koek of snaai in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier alleen paasontbijt met 23 man!
  Bij ons;)
  Maar wel heel gezellig, iedereen kijkt er naar uit!
  Verder niks bijzonder, week erna gaan we op vakantie, dus vind wel goed.
  Nog 1 dag werken en dan bijna 4 weken vrij.
  Geniet van de paasdagen!
  Gaan jullie nog puppyknuffelen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps...daar moet ik niet aan denken! Veel succes en plezier, en een hele fijne vakantie gewenst!

   Verwijderen
 6. ik doe mijn paasboodschappen volgende week, want dan ligt er weer van alles in de aanbieding, want de supermarkt sloeg natuurlijk nog meer in dan er werd verkocht en dus eten wij volgend weekend een paasmenu een beetje laat maar wel voor een zacht prijsje hetzelfde doen wij met kerst en naar ik om me heen hoor word pinksteren tegenwoordig ook het doelwit van de commercie dus kom maar op met die feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen