vrijdag 11 april 2014

Nieuwtjes over Bobby...

Bobby is inmiddels bijna 3 weken oud, en groeit tegen de klippen op!

Op dag 13 woog hij al 1209 gram, daarna kon hij niet meer in het bakje voor op de weegschaal haha!
Vandaag kregen we een update dat hij nu 1894 gram weegt! Een nieuw bakje, waar hij nog maar net in past!

Z'n oogjes zijn al open, en we kregen van de week een videootje waarin hij lekker rond loopt te stappen ;-))

We kregen van eigenaresse de vraag of we bij hun in het dorp de puppy-cursus met Bobby willen volgen, die begint daar al met 7 weken en duurt tot 11 weken! Geweldig, zo leuk! Zelf gaat ze ook mee, met het hondje dat naar een ander stel gaat, wat toevallig in hetzelfde dorp wonen als wij! De broertjes samen naar school, geweldig! En voor ons de gelegenheid om hem wekelijks even te zien!

De mand die we van mijn ouders hebben gekregen is binnen, en het is echt een hele mooie mand! Moos had meteen een foto door ge-appt naar eigenaresse, die was er jaloers op haha!

Iedere dag krijgen we nog steeds foto's, of een videootje, en de laatste nieuwtjes. Net kregen we een foto (zo schattig) en het berichtje dat hij al een beetje kwispelt als ie loopt...dan smelt je toch???

Morgen mogen we hem "in het echie" weer even gaan bewonderen, en knuffelen. De eigenaren doen in tulpenbollen, die staan mooi in bloei, eigenaresse wilde graag een foto van puppy's bij de tulpen, en daar een tuindoek van printen (is het werk van Moos, die print van alles!) als het weer dan een beetje mee zit worden het prachtige foto's!

                     

                                                                En gewoon doorslapen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten