zaterdag 19 april 2014

Rekening kwijt!

Verleden week toen we naar de bioscoop gingen keek Moos nog even in de brievenbus voordat we weg gingen, en er lag een rekening van fa-med in. We waren kort ervoor beiden naar de tandarts geweest. Buiten de jaarlijkse schoonmaakbeurt niets speciaals gelukkig!

Nou, zegt Moos, we gaan nu een avondje uit en de rekening zien we morgen wel!
Je voelt hem al aankomen natuurlijk, nergens meer die rekening te vinden!!! Waar ie nou gebleven is, en wat Moos er mee gedaan heeft, is ons een raadsel, maar de rekening was weg.

Als ik ergens een hekel aan heb, is het aan betalings-herinneringen...dus Moos heeft fa-med gebeld, en het verhaal uitgelegd. Ze zou een nieuwe rekening opsturen. Maar ze vertelde er niet bij (dat had Moos inmiddels op internet gevonden) dat je je kon registreren op de site van fa-med, waardoor je al je rekeningen online in kunt zien, en eventueel online kunt betalen!

Ik heb ons dus geregistreerd, en kon de betreffende rekening heel makkelijk terug zien. Ik heb de rekening opgeslagen op mijn computer, en de rekening online bij ditzo (onze zorgverzekeraar) ingediend. Wat een gemak! Is het toch nog goed gekomen!

2 opmerkingen:

  1. zo zie je maar dat je door een slechte ervaring nieuwe dingen leert kennen ... rekeningen online kan super handig zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar de papieren rekening tot heden nog niet teruggevonden?

    BeantwoordenVerwijderen