woensdag 2 april 2014

Was heel gezellig! En geen kapper....

Kom ik gistermorgen bij de kapper ( ik had een afspraak bij mijn vaste kapster) is ze ziek! Balen!!! Mijn telefoonnummer bleek nog niet in het systeem te staan...nu mag ik vrijdagochtend. Hopen dat ze dan beter is! Ik had me er zo op verheugd, het zit voor geen meter meer, en al die grijze haren die er door heen piepen...nou ja, vrijdag in de herkansing!

's Middags kwam mijn moeder al lekker bijtijds, mijn vader had nog wat klusjes dus die kwam later.
We hebben heerlijk bij gekletst, en ze was natuurlijk heel benieuwd naar de foto's en videootjes van Bobby! De aaaahhhs en ach gossiesss waren talrijk aanwezig hahaha!

We kregen een heel leuk balletje van touw, lichtblauw en wit, voor Bobby. Mijn moeder had een heel mooi blauw label eraan gehangen: "Voor Bobby" stond erop, zo schattig!
En we kregen nog een bedrag om bij Bobby te leggen, in ruil voor een "aandeel" in Bobby! Hahaha! Ze zijn er bijna nog gekker mee dan wij zelf!
Ik liet ook het hondenbed zien die we wilden hebben, en die mochten we ook bestellen van ze! Het moet nou toch niet gekker worden!!! Wij en Bobby worden wel super verwend hoor! Het hondenbed ga ik morgenavond bestellen, zodat we het vrijdag of zaterdag in huis hebben.

Ik had sperziebonen gekookt, met aardappeltjes en een slavink. Ijs als toetje, en een appelpunt bij de koffie! Het heeft allemaal goed gesmaakt!

Vandaag was ik aan het werk, en in de lunch bel ik altijd even naar Moos, en hij had een what's appje gehad van de eigenaresse, dat Bobby loopt!!! En hij is al goed gegroeid, hij weegt nu 1064 gram, zondag was dat nog 860 gram!
Zaterdag 12 april mogen we weer gaan zwijmelen...heerlijk! Dan zijn ze 3 weken, en zullen ze voor Moos ook wat leuker zijn. Ik zeg zondag op de terugweg: vond je ze niet leuk?? Ja, zegt ie, ze zijn wel schattig hoor, maar ze doen verder niks! Hahaha! Nee, alleen maar eten, slapen en buikschuiven hihi!

Morgen nog een ochtendje werken en dan is het weer weekend! Vrijdagavond gaan we na lange tijd weer eens een avondje naar kennissen, daar gaan we al jaren mee om. Veel zien we elkaar niet, maar als we een avondje bij elkaar zijn is het altijd gezellig! Ze hebben 2 golden retrievers, vreselijk lief, maar voor ons is het altijd een beetje afzien door de haren. Alles zit zeker 2 dagen dicht, neus, keel en ga zo maar door. Maar ach, je moet er wat voor over hebben toch???


                                    

6 opmerkingen:

 1. Ach wat een schatje zeg, daar ga je heel veel plezier van krijgen.
  Wij hebben onze doggie's ook altijd meteen uit het nest geadopteerd en dan kun je ze ook helemaal naar je eigen hand zetten.
  Word Bobby erg groot of middel?
  Wat lief van je ouders dat ze zo mee leven met jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wat is groot of middel? Beide ouders hebben een schofthoogte van ongeveer 60 cm. Is voor ons groot!
   Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Onze honden liggen altijd heel zielig op een oude deken. Maar daar kunnen ze dan wel lekker een nestje van maken, met poten en bek net zo lang rommelen tot het een rond mandje is geworden. Zo'n bed kunnen ze wel stukkrabben als ze ook willen rommelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er ligt een pluche deken op, die hoort er bij, en ik heb losse dekentjes voor em, gaat helemaal goed komen!

   Verwijderen
 3. Jullie boffen maar met ouders die
  ook zo gek zijn met Bobby. Leuk hoor! :-D
  Honden vinden rommelen met een dekentje inderdaad wel fijn, dat merk ik hier ook. Wij hebben een hondenkussen maar er ligt wel altijd een dekentje op ook omdat ze dat fijn vinden om er een eigen holletje van te maken. Maar ja, die kan je dan gewoon op het hondenbed leggen mocht Bobby ook zo'n rommelkont zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Deden onze hondjes vroeger ook, dus ik heb al 2 heerlijke honden-fleece dekentjes gewassen en wel klaar liggen ;-)

   Verwijderen