donderdag 3 april 2014

Alweer weekend!

Echt de weken, en maanden ook trouwens, vliegen voorbij!
Alweer donderdag, en dus lekker weekend!
Vanmorgen heb ik gewerkt, ik was om 12 uur vrij. Toen ben ik eerst even naar de action geweest, de handcreme was bijna op en die van hun is goed en goedkoop, en daar hou ik van!
Daarna even naar de kwantum en leen bakker geweest. Onze vloer is erg glad (echt glad laminaat) en dat zien we met Bobby straks echt niet zitten!
Maarja, even een nieuwe vloer leggen zie ik ook niet zitten! Dus ik heb een aantal meters gekocht van dat loper-spul, 1 meter breed. Het zit aan een rol en dan kun je het op de gewenste maat af laten snijden. Zo kan Bobby toch lekker ravotten! We hebben 2 kleden al liggen, bij de salontafel en bij de eethoek, en in het gehele looppad komt dus een loper.
Eerst uiteraard even bij zowel de kwantum als leen bakker gekeken welke het goedkoopste was, en dat was de kwantum, dus daar heb ik het uiteindelijk gekocht.

Ik wilde ook nog spaanse margrietjes halen bij intratuin, 3 voor 3 euro, maar die waren op en kwamen morgen weer. Ja daar heb ik niets aan, de intratuin zit in de stad waar ik werk, en niet in het dorp waar ik woon! Nou ja jammer dan, komt vast nog wel eens een aanbieding.

De zomer bolletjes die ik een tijdje terug bij aldi had gekocht en heb geplant, komen allemaal op! Leuk hoor, alvast 2 bakken gevuld met vrolijk zomergoed en nog voor heel weinig ook!

Toen ik uiteindelijk vanmiddag thuis kwam, rond kwart over 3 ofzo, was de zon weer aardig gaan schijnen, dus ik ben lekker in de tuin gaan liggen, luisterboek op mijn hoofd en dan lekker weg doezelen....heerlijk!
Vanmorgen was ik al erg vroeg op (4 uur!!!) omdat Moos naar het toilet moest, even z'n oriëntatie kwijt was en behoorlijk hard met z'n hoofd tegen de kledingkast aanliep! Het was me een knal! Ik zat echt rechtop in bed! En dan kom ik na zoiets dus nooit meer in slaap...nou ja dan er maar uit!

Om half 7 vanmorgen had ik de was al buiten hangen, die was uiteraard vanmiddag droog, en die ligt alweer in de kast!

Net heb ik het hondenbed voor Bobby besteld, die komt zaterdag binnen, ben zo benieuwd!

En dan mag ik morgen eindelijk naar de kapper, heb er zo'n zin in! Moos zou het ook leuk vinden als ik er wat high-lights in laat doen, vindt hij vrolijk staan! Oké, dan doen we dat!

Al met al lekker gevulde dagen, en ja, dan gaan ze heel hard! Voor je het weet zitten we weer met de kerstboom hahaha!

1 opmerking:

  1. Hou je op met je kerstboom!;).
    Lekker he zulke dagen, ze gaan ook erg hard!
    Ik moet morgen en overmorgen werken, heb de hele week al lekker vrij,niet veel gedaan trouwens, ik heb gewoon geen fut..
    Geniet van je weekend !

    BeantwoordenVerwijderen