zaterdag 22 maart 2014

Ditjes en Datjes...

Zaterdag is ook alweer om, de dagen vliegen!

Gisterochtend zijn we bij mijn ouders koffie wezen drinken, even lekker bij gekletst over puppy.
Ik zeg vandaag nog tegen Moos: het puppy is nog niet eens geboren, moet je kijken hoe het ons leven nu al beïnvloed! We hebben het (bijna) over niets anders meer, we zitten allerlei sites af te snuffelen, en we zijn vandaag naar een tuincentrum een dorp verderop geweest, daar hadden ze een aanbieding, 2e hondenspeeltje gratis! We hebben 4 leuke mooie speeltjes uitgezocht, voor de prijs van 2! Lang leven de vvv-bonnen hahaha! Nou kom maar op met puppy!!!

Moos heeft vandaag 2 stopcontacten aan de bed-ombouw gemaakt, zodat we de stopcontact-ledlampjes kunnen gebruiken die we hadden liggen, in het gewone stopcontact konden we die niet kwijt, omdat er ook een stekker van de bedbodem in zit. Wel handig dat het er nu op zit, dan kan ik de ombouw schilderen.

Verder hebben we vandaag de meterstanden weer opgenomen, we hadden 1 kuub water, 8 kuub gas en 46 kilowatt stroom verbruikt. We blijven netjes in de pas!

5 opmerkingen:

 1. dat jullie zo bezig zijn met de pup, betekend dus dat jullie een hele goede beslissing hebben genomen door weer een hond in huis te willen hebben!
  We wachten in spanning mee met jullie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd naar de pup. Goed bezig met de energie !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Een leuke teruggave is altijd leuk aan het eind van het jaar toch?

   Verwijderen