maandag 17 maart 2014

Nog geen nieuws...

Sjonge wat een reacties gisteren op mijn blog...wat ontzettend lief allemaal! Gek hé, door een paar minder enthousiaste reacties ging ik echt aan mezelf twijfelen...maar dat gevoel is helemaal goed gemaakt, dank jullie wel!!! Dat vind ik dus weer zo'n geluksmoment! En uiteraard komt mijn blog vol met foto's van het puppy te staan hahaha!!!

Helaas tot heden nog geen nieuws, ik heb vandaag bijna iedere paar minuten mijn mail gecheckt, maar nog niets dus.

Vandaag was rustig op het werk, ik mocht wat eerder naar huis, dus dat was lekker! Kon ik mooi weer een voorraadje sigaretten maken.

Morgen weer boodschappendag, daarna wil ik verder gaan met de slaapkamermeubels verven, dat lag een beetje stil ivm het mooie weer. Morgen wordt het toch slechter weer, dus dat is dan een mooi klusje om mee verder te gaan.

De koekjes die ik vrijdag had gebakken vond Moos erg lekker, ik had roomboter gebruikt, wat gebruiken jullie voor boter? En voor cake? Roomboter is toch niet het voordeligst denk ik, wel errug lekker, dat dan weer wel!

Een weekmenu heb ik nog niet, Moos is woensdagavond en donderdagavond niet thuis met eten, dus ik ga morgen wel bedenken wat ik zelf wil eten. Nog maar een keer macaroni met ham en smeeerkaas denk ik, hhhmmm lekker hoor! De andere avond weet ik nog niet, misschien een uitsmijter, ook lekker!
Woensdag moet ik de hele dag werken, dan is iets makkelijker ook wel zo lekker. Donderdagmiddag ben ik weliswaar vrij, maar het wordt prachtig weer (zeggen ze) dus dan ga ik toch nog even lekker in het zonnetje liggen. Luisterboek op de e-reader, koptelefoon op en snurken maar, want dat schiet er de afgelopen nachten aardig bij in, de voorpret voor een hondje is al genoeg om me wakker te houden hahaha!

7 opmerkingen:

 1. Roomboter blijven gebruiken een echt lekker alternatief is er niet wat mij betreft of 1/3 vervangen door een gewone goedkope margarine, geen "gezonde of light" versies gebruiken.
  Dan maar wat minder vaak bakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik altijd roomboter. Bij de Duitse supermarkten is die zeer betaalbaar.
  Spannend dat afwachten tot de pups geboren zijn. Hopelijk krijg je snel positief nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad lekker roomboter gebruiken, beter dan margarine waar allemaal troep in zit. Liever af en toe bakken met roomboter, de smaak alleen al.. mmm. Hoop dat je snel iets hoort over het hondje, zo spannend!
  Ik kan alleen ananiem reageren, maar mijn naam is Bo. Ik lees al een tijdje mee op je blog en je mag supertrots zijn op wat jullie in die korte tijd bereikt hebben! Komt helemaal goed met jullie. Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Bo! Wat een ontzettend lief berichtje! We zijn ook wel trots hoor! Ik lees het al, ik hou het wel bij roomboter :-)

   Verwijderen
 4. Ik ben er nu iets minder scherp op, maar in de tijd dat ik helemaal veel las over eten enzo, werd volgens mij altijd roomboter geadviseerd. Inderdaad duurder, maar voller van smaak en gezonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, en waar kan gebruik ik gewoon kokosolie (dat is ook in vaste vorm), maar dat is niet altijd even smakelijk. Je kunt er prima in bakken, maar koekjes van maken... mwah...

   Verwijderen
  2. Na jullie reacties gelezen te hebben hou ik het lekker bij roomboter! Dank voor de reacties!

   Verwijderen