zaterdag 22 maart 2014

Update puppy...

Nee, de puppy's zijn nog niet geboren. Ik zal het even uitleggen:

Donderdagavond heb ik gemaild, we waren erg benieuwd of ze al in zicht waren, want ze werden maandag toch al verwacht?
's Avonds kregen we een update-berichtje, met foto van moedertje, zo schattig! Daarin vertelde de eigenaresse dat het donderdag de 65e dag van de dracht was. Zover ik weet is de dracht van een hond 64 dagen, dus dat was dan woensdag ipv maandag...
Ze vertelde ook dat als er vrijdag niets gebeurde, ze de dierenarts even liet kijken. Moedertje was wel ontzettend dik, en ze kon de puppy's voelen schoppen! Ook de temperatuur van moedertje daalde nog niet, wat er op kan duiden dat de bevalling gaat beginnen...we zullen weer af moeten wachten!

Gisteravond kregen we weer een update, met een klein stukje video van moedertje, waar eigenaresse aan moedertje vraagt wanneer ze nou gaat jongen, want we zitten allemaal te wachten???? En moedertje ligt languit, met haar staart te kwispelen...weer zo lief!
In de update vertelde eigenaresse dat de dierenarts is geweest, en die vindt dat moedertje nog een paar dagen kan blijven doorlopen. Wel moet eigenaresse blijven temperaturen, en controleren of pups nog bewegen. Dierenarts geeft er de voorkeur aan de natuur zijn gang te laten gaan, en pas in te grijpen als het noodzakelijk is. En weer zullen we moeten afwachten, moedertje houdt de spanning voor iedereen er goed in!!!

Misschien dat we vanavond weer een update krijgen, we zullen zien!2 opmerkingen:

  1. Oh jammer zeg. Ik was hier vandaag al 'n paar keer omdat ik zo benieuwd was of de pups al geboren zijn. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat ze je zo'n filmpje opsturen! :)

    BeantwoordenVerwijderen