zaterdag 29 maart 2014

Heerlijk gegeten!

Gisteravond hebben we ons nieuwe leven gevierd.

Het feit dat we eindelijk, na zoveel jaar, schuldenvrij zijn, dat er euro's op de spaarrekening staan en dat we na 10 jaar weer een hondje mogen verwelkomen. Geweldig! Een echt geluksmoment!

Het was echt ontzettend gezellig! We hebben heerlijk gegeten. We hebben geen voorgerecht gegeten, de porties bij de Griek (waar we vroeger ook wel eens aten...) zijn dusdanig dat je ons naar buiten kunt rollen na 3 gangen.
Geen voorgerecht dus. Wel een heerlijk hoofdgerecht, een "souvlaki Hermes" dat is een grote vleesspies, met verschillende soorten vlees eraan, heerlijk op griekse wijze gekruid. Moos had er een lekker wijntje bij. Ik houd niet van wijn, dus ik had een cola-light.
Als toetje had Moos een "caramella" en ik een "dame blanche". Het was echt heerlijk allemaal! Heerlijk zitten kletsen met z'n 2-tjes!

Koffie hebben we bij mijn ouders gedronken, die wonen in dezelfde stad als waar het restaurant zit.
Heerlijk nog even over Bobby zitten zwijmelen met z'n 4-en...Mijn ouders hebben de 1e foto van Bobby uitgeprint, die staat prominent op het dressoir! Zo leuk!
Dinsdagavond komen ze bij ons eten, gezellig! Kunnen ze meteen de foto's zien die we morgen ongetwijfeld zullen maken haha!

Donderdag ga ik na mijn werk een transportbox ophalen van marktplaats, voor de eerste tijd als Bobby in de auto mee gaat. Later kopen we dan een kleed die over de achterbank gaat, en waar hij dan aan vastgemaakt wordt. Tot die tijd zit hij dan veilig in de box. We wilden het niet nieuw kopen, omdat het maar voor een korte periode is. Hij kost 5 euro, een koopje denk ik!

Moos had een foto met what's app gestuurd naar de eigenaren van Bobby, waarop de knuffeltjes staan die aan de droogmolen hangen. Kregen we als antwoord: nesteldrang? kamertje al klaar?? Hahaha! Bijna wel hoor!
We hebben vandaag de voer- en drinkbak binnen gekregen, die zijn in hoogte verstelbaar. Zier er erg mooi uit! En een intelligentie-spelletje, voor over een paar maandjes. Het was 50 % afgeprijsd, dus meteen maar mee besteld. En een klein borsteltje van natuurhaar, om hem te laten wennen aan borstelen.
Jaaaahh, Bobby komt in een gespreid bedje ;-)

Gister en vandaag hebben we 's middags heerlijk in het zonnetje gelegen in de tuin, genietend van de rust die er nu nog is!

De schuldenmeter heb ik van mijn blog gehaald, en het spaarvarken is bij gewerkt. Fantastisch gezicht!

Ik ga nu even een lijstje maken van de vragen die ik voor eigenaresse heb, anders ga ik zeker de helft vergeten!

Iedereen een fijne avond gewenst!

                                                           


5 opmerkingen:

 1. Was je blog even kwijt. Wat heerlijk voor jullie. Bobby is geboren. Mooie vent hoor! Top om te horen dat je het spaarbedrag omhoog hebt gegooid!

  Misschien nog een tip. Wij hadden voor onze boxer een tuig van k9 (is ook beter dan een halsband). Bij deze tuigen kun je speciale gorderiemen kopen, zodat je hem vast kan zetten. In veel landen o.a. is zo'n riem ook verplicht. Tuig is niet goedkoop, maar wij hebben er heel veel plezier van gehad.

  Blijf maar veel bobby foto's spammen wat een leukerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat jullie etentje gezellig is verlopen. Morgen op kraamvisite bij jullie kleine Bobby. Wat heerlijk dat jullie hem al zo jong mogen bezoeken. Morgen krijgen we vast de foto's te zien.

  Moet een labradoodle ook regelmatig getrimd worden? Ik ben dat van mijn poedels zo gewend (ik doe het altijd zelf).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vandaag toevallig aan eigenaresse gevraagd. Moederhond wordt 2x per jaar geplukt. Ik ga het niet zelf doen, hij gaat lekker naar de kapper ;-)

   Verwijderen
 3. Laat het mooie leven maar beginnen. Alle voorspoed gewenst hoor.

  BeantwoordenVerwijderen