vrijdag 28 februari 2014

Gemeente-belasting binnen...

Hij is bij ons ook in de brievenbus gevallen, de envelop met de gemeente-belasting voor dit jaar.
Ons huis is € 18000,= in woz-waarde gedaald. Da`s een beste berg vind ik zelf. Nou zou het enige voordeel zijn dat we ook een hoop minder zouden gaan betalen, maar nee hoor! Wij gaan per maand, hou je vast, 92 centjes minder betalen!
De rekening is bij ons gecombineerd met de waterschapsbelasting, en ieder bedrag is, vergeleken met verleden jaar, wel iets verhoogd.

Nou ja, het is niet anders. Samen met de euro van simyo gaan de vaste lasten toch iedere maand met € 1,92 omlaag! Is toch weer € 23,04 per jaar haha!

Het weer was nog best aardig. Ik had de wasmachine ingesteld dat ie vannacht om 4 uur aan ging, zodat ie als we wakker werden klaar zou zijn. En dat was ie ook, gelukkig zou het droog blijven, dus ik heb toch de gok genomen om het aan de droogmolen te hangen. En de was was vanmiddag zo goed als droog! Eind van de middag heb ik het nog even op zolder gehangen, dan is het zo droog.

De wekelijkse poetsbeurt is ook gedaan, en ik ben begonnen met de tuin in te spuiten met groene aanslag-reiniger. Moos heeft de lijnen onder de overkapping gemaakt, dus dat is ook klaar voor gebruik. En vanmiddag hebben we allebei een tukkie gedaan, waren allebei nog moe van afgelopen periode denk ik!

Vanavond hebben we lekker spinazie gegeten, morgen wilt Moos uitsmijters gaan bakken, ook lekker!

En morgen verder met de was, en nog wat kleine boodschapjes, we hoeven ons niet te vervelen!

Nu eerst lekker een bakkie koffie, en snuffelen bij mijn mede-bloggers!


           

6 opmerkingen:

 1. Mag ik vragen met wat voor spul jij de groene aanslag verwijderd van de tegels? Hier bij ons achter huis moet het nodig ook weer gebeuren ;-)

  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haal het spul bij de action, zorg dat ik altijd een aantal flessen heb staan, daar is het echt niet duur, en werkt perfect! Kruidvat verkoopt het ook, maar ik dacht dat ie net iets duurder was....succes!

   Verwijderen
  2. Thanks voor de tip, ga ik dat eens even proberen!

   Verwijderen
 2. Hier houden ze me nog even in spanning; nog geen aanslagbiljet gehad... Ben wel heel benieuwd wat het gaat worden, de waterschapsbelasting is inmiddels wél binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei spannend! Nou ja, ik heb niet het idee dat we financieel wijzer worden van een lagere woz-waarde...

   Verwijderen