zaterdag 15 februari 2014

Meer dan tienduizend pageviews! Tijd voor een give-away!

Wat een mijlpaal vind ik dit! Voor doorgewinterde bloggers is dit aantal natuurlijk peanuts, maar ik ben er erg trots op!

Tijd voor een give-away dacht ik zo! Nu heb ik geen boeken of andere leuke artikelen, maar ik heb wel 2 nummers van het blad Radar+! Het zijn niet de nieuwste, maar er staan altijd leuke artikelen in.

Dus wie wil de 2 nummers gratis en voor niets ontvangen? Laat dan een reactie achter waarin je aangeeft interesse te hebben!

Woensdagavond zal ik de winnaar of winnares bekend maken!

Heel erg bedankt voor jullie reacties, ideeeën en tips en ik hoop dat ik jullie nog een tijd als lezers mag behouden!                                             

12 opmerkingen:

 1. Ik volg vanaf het begin met veel plezier je blog en wat superleuk dat je nu al 10.000 pageviews hebt! Ik had van de week al gekeken bij de bibliotheek of ze nog Radar+ magazines hadden, want ben sinds een aantal maanden bezig met consuminderen, maar helaas hadden ze het blad daar niet...dus ik doe zeker graag mee met de give-away! :-)

  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat genoteerd! Dank je voor je compliment, en heel veel succes met consuminderen! Het wordt een verslaving vind je niet?

   Verwijderen
 2. Ja ik merk echt dat het verslavend werkt, soms moet ik mezelf ook wel even toespreken dat ik er niet teveel mee bezig ben en mezelf ook zo nu en dan wat leuks gun! :-) Maar het geeft je financieel ook veel meer rust en dat is ook heel veel waard! En daarnaast merk ik wel dat je wel weer meer leert genieten van de kleine dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk hé? Ik had dit jaren eerder moeten doen ;-)

   Verwijderen
 3. gefeliciteerd met je bezoekersaantal! altijd leuk!!! hoop dat je veel mensen kunt inspireren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, zelf word ik ook geïnspireerd door jullie, ik hoop dat ik dat een beetje kan terug geven!

   Verwijderen
 4. Ik ben even aan het bijlezen, heb je nu toegevoegd in mijn lijst op mijn blog. Dat is gemakkelijker. Krijg nu een bericht zodra je een nieuwe blog hebt geplaatst. Ik ben erg blij voor je dat het zo goed gaat. Vooral dat je het dk geblokkeerd hebt op mijn advies. Super van je. Binnen een jaar ben je schuldenvrij en kun je het om gaan zetten naar sparen. Ik word altijd blij van deze berichten. Echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben nog steeds heel blij dat je me die tip hebt gegeven! Onze bedoeling is om voor de vakantie (21 sept) schuldenvrij te zijn, en laat dan die buffer maar oplopen, kan niet wachten ;-) Wij worden heel blij van de lieve reacties zoals deze, dank je wel!

   Verwijderen
 5. Je bent er goed mee bezig, Consumindermuts. Leuk idee, zo'n give-away. Zal er zelf ook eens naar kijken om je idee te 'kopieren'. Zelf zijn we hier thuis van het blad Genoeg. Dat komt één keer in het kwartaal uit en is ook echt zo'n consuminderblad. Echt een aanrader! Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik ben sinds dit jaar lid van "Gelukkig" ook zo'n leuk consuminderblad! Mocht 1 lidmaatschap van mezelf, en deze is het geworden.
   Als je "Genoeg" weg gaat geven geef ik me zeker op!

   Verwijderen
 6. Zal erover gaan nadenken, Consumindermuts. Enig nadeel is dat die blaadjes toch wat 'lelijker' beginnen te worden. Ze worden flink gelezen, maar ook weleens meegenomen in bad of op vakantie of naar de sauna. Dus in tassen etc. Maar goed.. zal het onthouden. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Snipje daar heb jij weer gelijk in..ik heb nu 1 (!) magazine van "Gelukkig" en ben er bloedzuinig op haha! Na het lezen staat ie netjes in z'n eentje in een tijdschriften-cassette, te wachten op broertjes en zusjes ;-)

   Verwijderen