dinsdag 18 februari 2014

Even bij kletsen...

De dagen gaan weer snel, boodschappendag is weer geweest. Deze week was ik € 67,23 kwijt. Ik heb alvast wat dingetjes voor mijn verjaardag volgende week mee genomen.
Moos eet vanavond en morgenavond niet thuis, vanwege drukte op z'n werk moet hij overwerken.

Vanavond heb ik andijvie-stamppot uit de vriezer gegeten, en morgen maak ik een beetje macaroni, met slankie ( van de Aldi), hamblokjes en italiaanse kruiden erdoor. Ik vind het heerlijk, Moos niet, dus als ik alleen eet wil ik dit nog wel eens maken. En niet duur, ook niet geheel onbelangrijk!

Verder eten we deze week ook veel uit de vriezer, die ligt inmiddels alweer zo vol dat ik er bijna niets meer in kwijt kan.

Donderdag eten we macaroni uit de vriezer, vrijdag zuurkool, ook uit de vriezer. Zondag hebben we erwtensoep, jawel, ook uit de vriezer!

Goed voor de ruimte in de vriezer, en voor het boodschappen-budget. Mijn je-weet-maar-nooit potje was leeg. Verleden week ben ik naar de kapper geweest, heb iets voor m'n moeder mee genomen vrijdag, en we hebben 10 euro getankt. Toen was het potje leeg. Vanaf vandaag zit er gelukkig weer wat in!

Tanken wil ik eigenlijk 1x per maand doen, als het salaris binnen is, maar Moos heeft laatst veel gereden om de 3-bak automaat op te halen, dus we hebben het net niet gered, maar door 10 euro uit het potje te gebruiken is het ook opgelost, en we hoeven er niet extra voor te pinnen!

Verder heb ik vandaag maar eens de bovenkant van de meubels in de olie gezet, en de (stoffen) bank schoon gemaakt, is dat ook maar weer klaar voor het voorjaar en de zomer. De bank doe ik nog wel voor het najaar nog een keer hoor!

Wij hebben een bank en 2 fauteuils (schrijf je dat zo?) en het geheel is inmiddels ruim 8 1/2 jaar oud. Zou je aan het uiterlijk niet zeggen! Het ziet er nog goed al zeg ik het zelf!
Ik maak het altijd schoon met lauw water met een scheut ammoniak, dan een oude washand en boenen maar! Gaat perfect!

Daarna beneden nog even gezogen, brood gesmeerd voor ons voor morgen en donderdag, ligt dat ook maar wee klaar! Al met al een vruchtbaar dagje!

Afgelopen weekend had er nog iemand gemaild naar Moos over z'n auto, duitse meneer nr. 2 zeg maar, en hij wilde wat extra info en foto's. Moos heeft dat direct gedaan, en nu heeft duitse meneer nr. 2 gisteren gebeld dat hij eind van de week wilt komen kijken....SPANNEND!!!
Duim met me mee dat hij hem koopt! Dat zou voor mij een hele zorg minder zijn!!!

2 opmerkingen:

 1. Nou ik heb me in ieder geval niet verveeld vanavond haha heb heel je blogje door gelezen. wat doe je het waanzinnig goed!
  En natuurlijk blijf ik je volgen.
  Zal duimen dat jullie heel snel een koper hebben voor de auto!
  Ga zo door! -die schuld is binnen no time weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Fijn dat ik een leuke avondvulling was;-)
  Leuk dat je mee duimt voor ons en bedankt voor je compliment!

  BeantwoordenVerwijderen