zondag 9 februari 2014

Uitzending gemist! En waar kijken we naar?

Dat vind ik ook een goede uitvinding, programma gemist! Als ik mijn weekvoorraadje sigaretten zit te draaien mag ik er graag naar kijken. En wat kijk ik dan? Radar, Kassa en Kassa Groen.
Het leukste bij Kassa Groen vind ik het rubriekje "Lana"met allerlei geldbesparende, ouderwetse en daardoor zo leuke huishoudtips. Zoals als het vriest om dan alles wat niet zo snel in de wasmachine kan, het buiten aan de lijn te hangen, dan vriest alle huisstofmijt dood! Enig, nooit geweten! Jammer dat het rubriekje zo kort is...mogen ze van mij wel een uitzending mee vullen haha!

Bij Kassa Groen ging het laatst over plastic tasjes/papieren tasjes. Wat is duurzamer? Je zou denken de papieren tasjes, maar nee hoor, het waren de plastic tasjes! Verrassend...Zelf heb ik altijd boodschappentassen bij me als ik boodschappen ga doen, en voor nood heb ik een opvouwbaar tasje in mijn schoudertas voor nood...voor mij dus zowel geen papieren of plastic tasjes!

                                                           

En de Rijdende Rechter kijk ik ook wel eens. Triest dat sommige mensen anderen zoveel overlast veroorzaken...Zelf hebben we ook van die buren, en ik moet je eerlijk zeggen dat ik nu, na 3 1/2 jaar echt in staat ben om te verhuizen...Nu gaat dat natuurlijk niet maar in de toekomst sluit ik het zeker niet uit!  

Verder kijken we "Hoeveel ben je waard", dat nemen we op, ik weet eigelijk niet of je bij sbs moet betalen. 

En het nieuws kijken we natuurlijk ook! We moeten wel een beetje op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurt!

Ach, het zijn leuke en nuttige programma's en je steekt er ook nog wat van op, niet geheel onbelangrijk toch?

Waar kijken jullie zoal naar?

2 opmerkingen:

  1. Omdat ik er wat over gelzen had heb ik hoeveel ben je waard gewoon via de laptop/ internet teruggekeken. Alle uitzendingen.

    WG

    BeantwoordenVerwijderen