woensdag 5 februari 2014

De week alweer door de helft...

Sjonge wat gaan de weken toch snel! Ik heb altijd een vreselijke hekel aan januari en februari, maar ik moet zeggen ze vliegen om!

Lekker hoor, het kan me niet hard genoeg gaan! Gisteren was mijn vrije dag, ik heb eerst de ramen gelapt aan de buitenkant, dank aan de vogels maar ach, je hebt ook zoveel plezier van ze hé? Daarna was het weer tijd voor de boodschappen, en wat nou het stomme is, ik kan de bonnen nergens meer vinden, maar ik heb € 8,90 over. Ik moet het weekend alleen melk halen, en een zak bolletjes, verder heb ik alles in huis.

Toch weer netjes binnen budget, en weer wat extra's voor in mijn potje. De kapper heb ik nu wel bij elkaar, ik probeer het nog even uit te stellen, eind februari ben ik jarig dus tegen die tijd ga ik wel. Dan hoop ik dat er genoeg in mijn potje zit, want dan wil ik samen met Moos naar de bioscoop. De bonnen hebben we nog, het gaat alleen om wat drinken, en iets lekkers Moos kennende, maar dat moet wel lukken!

's Middags ben ik heerlijk in de tuin aan het rommelen geweest, het was er echt weer voor! En voor je het weet is het weer tijd om aan het eten te beginnen. We aten macaroni gisteren, en aan eigen gesneden groente had ik prei, winterpeen, broccoli, witte kool, knolselderie en uitjes. Een goed gevulde pan mag ik wel zeggen! Meteen genoeg gemaakt om 2 porties (voor 2 personen)  in te vriezen da's ook wel weer lekker!

Vandaag gewerkt, dus niets spannends...morgenochtend moet ik nog werken, dan moet ik naar een ander filiaal, 35 minuten met de trein, dus veel plezier van m'n e-reader!

En dan hoop ik het weekend het nieuwe overzicht te hebben van de lening, en deze maand komt ook de afrekening van de oude energie-leverancier, ik hoop dat we daar nog iets van terug krijgen, om de lening nog verder de kop in te drukken. Als er niets geks gebeurt deze maand zouden we € 550,= extra af kunnen lossen, plus de € 200,= verplichte aflossing. Bij elkaar mooi € 750,=.
Dit weekend gaat Moos de 4-bak vervangen voor een 3-bak, en dan volgende week eens horen of de duitse meneer nog interesse heeft. Hij had Moos nog gemaild dat de verhuur van z'n huis er nog tussendoor gekomen was waardoor hij wat minder met auto's bezig was. Begrijpelijk natuurlijk. Maar ik ben erg ongeduldig en wil graag weten waar we aan toe zijn. Ook begrijpelijk natuurlijk ;-)

Ik had nog een vraagje aan jullie, om de een of andere reden update mijn blog niet, als mijn blog als link bij een ander blog staat, staat er nooit het nieuwste bericht waar ik zo vlijtig mee bezig ben geweest, hebben jullie een idee hoe we dat moeten veranderen? Alvast bedankt voor de reacties!

Iedereen een hele fijne avond gewenst!


                                       


4 opmerkingen:

 1. Lekker hoor zo'n grote aflossing! € 750,00 tikt aardig aan... Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik mis je blog...klopt dat?

   Verwijderen
  2. Niet dat ik weet. Wat raar, want bij mij is hij gewoon online en heb net een nieuwe blog getypt. Het is nog steeds www.snipje.blogspot.com . Ook via jouw site aan de zijkant met "Mijn lijst met Blogs" kom ik er zo op. :S

   Verwijderen
 2. Geen idee hoe dat anders kan met die update helaas.
  Wel jammer want ik vergeet je blog toch nog weleens en dat is wel zonde want je schrijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen