donderdag 27 februari 2014

Waslijn

Ik wil graag zo veel mogelijk de was buiten drogen. Het ruikt veel frisser dan binnen, of in de droger.


Nu ben ik in het gelukkige bezit van een droogmolen. Toen wij 2 jaar geleden de tuin helemaal opnieuw hebben ingericht (en uitgegraven...we zitten hier op klei...zo`n 30 ton is er uit gegaan...) was dat een 1e vereiste: wel plek voor mijn droogmolen!

Maar ja, we wonen in Nederland, waar het ehhhh, nogal eens regent. Dan moet de was naar binnen, of in de droger. Maar vanaf morgen niet meer! Moos kwam op het geweldig heldere idee om lijnen onder de overkapping te maken! Heerlijk! Ik heb de was dus al klaar gezet (er zit een timer op m`n wasmachine) dus vannacht springt ie aan (lekker goedkoop tarief) en morgenochtend gaat Moos als eerste de lijnen maken, dan kan mijn was naar buiten! Lekker hoor! Het zal niet helemaal drogen misschien, maar dan nog even binnen over de lijnen en het is zo droog!


Ik had trouwens nog een superbesparing: ik heb mijn abonnement bij Simyo een tandje naar beneden gezet...scheelt toch  jawel...1 euro per maand!!                           Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd
                   
                                                      
                                                 

                                                         

6 opmerkingen:

 1. Er gaat niks boven lekker buiten gedroogde was. Geweldig dat je vanaf morgen de was onder een overkapping kunt hangen.
  Die Euro voordeel per maand is toch alweer 12 euro per jaar ;)
  Vele kleintjes maken een grote zeg ik altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA echt heerlijk vind ik dat! En je hebt helemaal gelijk, toch 12 euro per jaar!

   Verwijderen
 2. Slim idee om de waslijn onder een overkapping te doen! Dan ben je inderdaad minder afhankelijk van de grillen van het Nederlandse klimaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig om zo je was buiten te hangen!
  Ik heb geluk dat ik een groot huis heb, met slecht weer hangt mijn was gewoon binnen.
  Of als de wind verkeerd staat, een van onze buren is varkensboer en als de wind uit zijn richting komt wordt de was niet fris :) Gelukkig gebeurt dat zelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hè bah nee da`s niet zo lekker! Het ruikt dan landelijk, dat dan weer wel ;-))

   Verwijderen