dinsdag 11 februari 2014

Weekboodschappen en kapper


De weekboodschappen voor deze week zijn ook weer binnen.  Het totaalbedrag is 70 euro. Dus mooi weer een tientje over! Bij de deen hadden ze de prei in de aanbieding voor 50 cent per kilo! Meteen maar 3 porties mee genomen, die liggen in de vriezer. Bij c1000 hadden ze de witlof in de aanbieding, voor 1,25 de kilo. Dat eten we dus donderdag.
Vandaag hadden we rijst (had ik nog in de vriezer)
met kip en roerbakgroente (zelf gesneden, had ik nog in de koelkast)  en eigengemaakte woksaus.
Moos vond het erg lekker dus voor herhaling vatbaar!
Morgen ben ik alleen met eten, maar ik ben niet zielig hoor, 
er ligt nog chinees in de vriezer, heerlijk!

Vrijdag eten we bij mijn ouders, mijn moeder gaat bruine bonensoep maken, ook lekker!

Zaterdag eten we frietjes met mini-schnitzeltjes (errug fout maar ook errug lekker!) en zondag trek ik wel iets uit de vriezer, macaroni of zuurkool bijvoorbeeld. Maandag eten we weer aardappels, groente (vriezer) en vis/vlees (vriezer). Deze week zijn we met het budget er wederom dus goed doorheen gekomen.

Vanmorgen had ik een afspraak bij de kapper, om de uitgroei weg te laten verven (en alle grijze haren...) dat kon ik mooi bekostigen uit mijn je-weet-maar-nooit-potje. Er bleef zelfs geld over! En nu van deze week er weer bij! Kan ik de volgende keer weer uit mijn potje naar de kapper!

Ik weet dat het goedkoper zou zijn om mijn haar zelf te verven, maar Moos heeft dat liever niet omdat het in het verleden wel eens (nou ja, oké, vaker dan eens...) mis is gegaan. Ik wil nog wel eens wisselen van kleur, en dat gaat niet zomaar. Vandaar eens in de zoveel weken maar naar de kapper. Het was nu 7 1/2 week geleden. Ik laat het niet iedere keer knippen, meestal om de 2 of 3 keer. En zolang ik er nog steeds niet extra voor hoef te pinnen vind ik dat wel goed.

Hoe ziet jullie weekmenu eruit?3 opmerkingen:

 1. Even bijgelezen. Jullie zijn echt super bezig!
  Vet afgelost en je zit in de flow lees ik, door die
  60 euri er nog bij te sprokkelen.
  Heerlijk, dikke schouderklop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, ik word er helemaal warm van! Doet me echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zit er niet toevallig een kapperschool in de buurt? Kun je je opgeven als model en kost het nog minder. Gaat onder toeziend oog van een echte kapper dus altijd ok.

  BeantwoordenVerwijderen