vrijdag 7 februari 2014

Schuldenmeter bij gewerkt!!!

Het nieuwe overzicht van de lening is binnen gekomen vandaag! Ik zeg nog tegen Moos, we hebben nog nooit zo naar een overzicht uitgekeken hahaha!

Januari hebben we een bedrag afgelost van € 3566,85!!! Eigenlijk € 3600,= maar er is € 33,15 rente af gegaan. De nieuwe stand is € 4809,17. We stonden er ongeveer zo bij:Haha! Zie je het al voor je? Als er toevallig buren voorbij waren gelopen dan hadden ze vast gedacht dat we koekoek waren!
Zo zeg, het was wel gaaf om de envelop open te maken hoor! En nog een verschil bij de vorige overzichten is, dat er bij "beschikbaar voor opname" nu NIHIL staat! Ha, wat er ook gebeurt, we kunnen hier niets meer afplukken! Niet dat we dat zouden willen hoor trouwens!!!

Nu zouden we deze maand in totaal € 750,= aflossen, maar ik wil toch nog ergens die overige € 60,= vandaan pulken zodat we onder de 4 zitten volgende maand! Gaat wel lukken, even creatief met budgetjes...

De schuldenmeter is bij gewerkt, op naar het volgende overzicht! Wij gaan nog even verder dansen, dus een fijne avond gewenst!!!

4 opmerkingen: