donderdag 2 januari 2014

Nieuw jaar, nieuwe kansen en een flink cadeau!

Zo, de feestdagen zijn voorbij en het verse nieuwe jaar is begonnen. Is iedereen ongeschonden gebleven met oud-en-nieuw? Wij wel, hebben heerlijk naar het vuurwerk van anderen gekeken, kost niets en toch lol! Lekker onder het prieel, buiten-houtkachel aan, gezellig hoor!

Gisteren is de kerstboom al verdwenen, en vandaag ben ik met een grondige schoonmaak begonnen, heerlijk! Toilet en hal zijn klaar, morgen de gordijnen wassen, ramen lappen en overal achter en onder stofzuigen en dweilen. Aan schoonmaakmiddelen gebruik ik tegenwoordig alleen nog bleek, groene zeep, soda, schoonmaakazijn en ammoniak. Geen dure flessen meer! Bevalt prima en alles wordt schoon!

Vroeger (jee wat klinkt dat lang geleden, terwijl het nog maar een paar maanden geleden was...) ging ik na de kerstdagen als een speer naar de tuincentra's, kerstspullen in de uitverkoop kopen voor het volgende jaar...nu ben ik al in geen maanden in een tuincentrum geweest, en ik zal je zeggen, ik heb het niet eens gemist! Ben nu in mijn vrije tijd lekker aan het rommelen in huis, of met de was, lekker blogjes lezen, tijd voor elkaar...

Morgen ook een hééél leuk klusje: geld op de bank storten!! Wij hebben van mijn schoonouders nog een "kerstgratificatie" mogen ontvangen zoals mijn schoonvader dat noemde,  van 1000 euro , dus dat ga ik morgen naar de bank brengen en dan kan het direct door naar de Schuld!!! Heerlijk idee!

Gisteren had ik nog lekker erwtensoep uit de vriezer, en vandaag boerenkool, ook uit de vriezer, beiden nog van kerstavond, lekker hoor! Morgen wordt het macaroni.
En wat staat er zoal bij jullie op het menu?2 opmerkingen:

 1. Dat is een erg mooi cadeau. Ik weet niet of je ervan op de hoogte bent, maar je kunt het doorlopend krediet laten blokkeren voor opname, zodat je ook nooit meer in de verleiding kunt komen.
  Ook het krediet op de betaalrekening kun je naar bv 500 euro zetten, zodat je ook daar niet meer zover in het rood kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik niet, bedankt voor de goede tip! Ik heb ze meteen een mail gestuurd hoe ik dat doen moet, je kunt wel online overboeken maar dit soort dingen kun je net weer niet online regelen!

   Verwijderen