donderdag 16 januari 2014

De slaapkamer die niet vernieuwd wordt...

Wij hadden verleden jaar het plan bedacht om de slaapkamer op te knappen. De meubeltjes die er staan is niet veel meer, en mijn kledingkast is iets groter dan het kabouter-formaat. Dus af en toe geld weg gezet om dat te bekostigen.

Gisteravond was ik dus alleen (Moos was overwerken) en dat is het ideale moment om eens lekker verder te broeden om te consuminderen.


 En toen had ik het....hoe zouden we nu de slaapkamer kunnen doen terwijl we zo druk zijn met de lening aflossen?! Eeuwig zonde!! DOM! VOORAL NIET DOEN!

Vol ongeduld gewacht tot Moos thuis kwam, want ja, zoiets beslis je niet alleen natuurlijk.
Uiteraard vond hij het een goed plan, op 1 voorwaarde: er moest ook een bedrag op de buffer gezet worden. We hebben natuurlijk verder geen geld achter de hand en het doorlopend krediet is geblokkeerd voor opname. En stel de wasmachine gaat kapot, die is toch ook al ruim 13 jaar oud...

Vandaag heb ik het over laten boeken naar de gewone rekening, en we hebben 400 euro op de buffer erbij gezet en 850 euro extra afgelost op de lening! Daar zit ook 300 euro bij in die we deze maand "over" hadden. Toch deze maand al 1850 euro extra af kunnen lossen!!!
                                                                                                    

6 opmerkingen:

 1. en dan ook nog even de meters hierbeneden bijwerken....?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zodra wij het nieuwe overzicht binnen hebben ga ik dit zeker doen! Maar ik weet niet exact hoeveel rente er af gaat, dus de nieuwe stand weten we niet precies, vandaar dat het nog niet is bij gewerkt.
   Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Heerlijk zo'n bedrag ineens aflossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zeker! Er komt nog meer bij, hou mijn blog in de gaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen