zondag 26 januari 2014

Een lekkere luie zondag...

Zo, heerlijk bij gekomen van de drukte gisteren.

Geen wekker, desondanks was ik om half 7 op. Ben nooit een uitslaper geweest. Ach, dan zijn de blogjes van mijn mede-bloggers een uitkomst!

Moos kwam er half 9 uit, toen hebben we lekker een broodje gegeten, bakkie koffie erbij, heerlijk!

Daarna riep het strijkgoed vanaf de zolder, alles ligt dus weer lekker schoon en gestreken in de kast. Moos was ondertussen de garage aan het opruimen. Was ook echt wel nodig!

Daarna ben ik een 1e ritje gaan maken in de nieuwe auto. En ik moet zeggen, dit rijdt veel prettiger dan mijn altootje! We zijn er helemaal blij mee!

Na de lunch even heerlijk een tukkie gedaan op de bank, en ik heb net groente-zaadjes besteld via m.arktplaats. Vorig jaar had ik niet veel, dit jaar wil ik het iets "groter" aanpakken! Wat heb ik besteld?

Prei
Tomaat
Ui
Komkommer
Pluk sla
Snijbonen
Erwten

Rode radijs

En zonnebloemen, die zo'n leuk hart van zaadjes krijgen, voor de vogeltjes. 

Ben heel benieuwd of dit allemaal gaat lukken! Ik zou in het voorjaar ook wel willen kijken naar wat kleinblijvende fruitboompjes, volgens mij hebben ze die tegenwoordig ook in zuilvorm. Echt veel ruimte hebben we namelijk niet in de tuin, dus het is dan schipperen.

We hebben afgesproken dat we het hele huis, en de garage, stapsgewijs echt goed op gaan ruimen, en de overtollige spullen verkopen op m.arktplaats. Nu heb je vaak nog zoiets van, het kan nog eens van pas komen, zonde om weg te doen (terwijl je er nooit iets mee doet) dus misschien levert dat ook nog wat extra inkomen op.

Bij euroclix staat er nu bijna 70 euro, dat laat ik lekker staan, wat in het vat zit verzuurt niet! En het wordt steeds meer waard, en als echte hollandse consumindermuts wil ik eigenlijk wel het maximale rendement hahaha!

Ik heb een aardig aantal lege tabaksdozen. Ze zijn van een stevig karton, met een kunststof deksel. Is er iemand die ik daar een plezier mee kan doen? Ze zijn rond van vorm. Misschien voor losse knutselspullen ofzo? Ik heb er nu 15 liggen. Ik zou wel graag de verzendkosten vergoed krijgen. Wie het eerst komt die het eerst maalt!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat de auto goed bevalt!
    En leuk dat je wat meer gaat moestuinieren...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ben zo benieuwd hoe dat allemaal gaat! En ieder maaltje wat we oogsten scheelt weer toch?

    BeantwoordenVerwijderen