dinsdag 7 januari 2014

Extreme couponing en Extreme cheapskates

Bij TLC had je weer 2 afleveringen van Extreme Couponing. Hoe doen die Amerikanen dat toch??? Ik kijk er echt met verbazing na....om voor ruim 1100 dollar (!!!) aan boodschappen te doen en dan maar iets van 38 dollar hoeven te betalen!! Ik snap er echt helemaal niets van....bonnen die ineens de korting verdubbelen waardoor het product gratis is of dat je zelfs geld terug krijgt, waarom hebben wij zoiets niet in Nederland??? Aan de andere kant, wat moet je met 75 flessen bbq-saus bijvoorbeeld....

In deze afleveringen kochten de mensen wel zoveel om het ook weer weg te kunnen geven, aan vrienden die het zwaar hadden, of aan de voedselbank, dat is wel weer helemaal geweldig! Anyway, het blijft me echt verbazen...zo 1 moet je trouwens niet voor je hebben bij de kassa, sommige zijn uren bezig hahaha!!

Daarna 2 afleveringen van Extreme Cheapskates, over de ergste gierigaards van Amerika. En echt, je ziet dingen waar je (in ieder geval ik) nooit opgekomen zou zijn! Een voorbeeld? Je lasagne in de vaatwasser garen omdat ie toch 75 graden warm wordt, hoef je de oven niet aan te zetten, dat scheelt weer!

Echt hilarische televisie!


6 opmerkingen:

 1. LOL ik heb het wel eens op YT gezien geloof ik. Bizar idd. Een mevrouw die haar was deed tijdens het douchen.

  http://www.youtube.com/watch?v=rRKd2_c7hPw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ik heb net even je link bekeken, het kan altijd extremer dus!

   Verwijderen
 2. Ik heb ook meerdere (ik denk oudere) afleveringen gezien. Ik heb er nog best leuke ideeën uitgehaald ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja? Welke dan? Misschien breng je mij (en anderen) ook nog op een idee :-)

   Verwijderen
  2. Die Kate gebruikte geen toiletpapier, maar waste zich met water. Super idee. Ik gebruik inmiddels wasbaar toiletpapier maar het flesje water erbij om te wassen gebruik ik zeker.

   Het wasbaar toiletpapier zat trouwens ook in een aflevering.

   En er was een vrouw die in een fles plaste en haar urine op de composthoop goot. Ik moedig nu steeds mijn vriend aan om buiten te plassen :D

   Genoeg tips dus :)

   Verwijderen
  3. Ha dat zal hij volgende week zeker niet doen met die kou die in aantocht is!

   Verwijderen