dinsdag 20 mei 2014

Meneer is al aardig gewend...

Ja dat is ie zeker! Zaterdag en zondag was hij lekker rustig, wel speels maar niet te ondeugend.

Dom van ons om te denken dat hij zo zou blijven natuurlijk hahaha!

De tweede nacht is eigenlijk net zo verlopen als de eerste, en toen Bobby gistermorgen om half 4 (!!!)
compleet uitgeslapen was, had ik natuurlijk geen keus om dat te volgen ;-)
Wij hebben een hele lekkere bank, maar om er een paar nachten op te slapen is geen lolletje! Maarja, alles voor onze grote kleine vent natuurlijk!

Gistermorgen heb ik toch besloten om het advies van de lerares van puppycursus te volgen, Bobby in de bench, deurtje dicht, in de buurt blijven (ik ben er naast gaan zitten met een boekje) en laat em maar...nou dat ging niet zonder slag of stoot hoor! Mijn hart huilde net zo hard mee!!! Af en toe mijn hand tegen de bench, en uiteindelijk viel hij na een half uur in slaap! Ons ventje heeft (volgens de kenners) een behoorlijk eigen willetje, en geeft zich niet snel gewonnen haha!

Gistermiddag nog een keer geprobeerd, en hij was na 10 minuten stil, en is lekker gaan slapen.

Gisteravond toen Moos naar boven ging en ik me weer eens lekker op de bank had geïnstalleerd, was hij na 5 minuten stil! Heeft de hele nacht door geslapen tot vanmorgen 5 uur!!! Ik heb hem de eerste 10 minuten geprezen tot hij er bijna van omviel!
Vannacht wil ik het nog een keer zo doen, en dan vanaf morgen zelf ook weer boven slapen, wel met de tussendoor open zodat ik hem hoor mocht er iets zijn.

Hij loopt regelmatig zijn bench in, in de hoop een verkrummeld snoepje te vinden, en zijn eten krijgt hij ook in de bench, en voordat ik om kan kijken heeft hij het al op! Stapel is hij op zijn bakje vlees!

Verder is hij erg ondernemend, ondeugend, maar ontzettend lief! Hij heeft momenten dan kom ik ogen en handen tekort, maar we doen het met liefde, we zijn zo blij met hem!

Moos is nu voor zijn werk een paar dagen weg, dus ik ben alleen met hem, zo gezellig! We vermaken ons best!





6 opmerkingen:

  1. Hij begint het dus al te leren met de bench. Mooi, dat is best al snel toch? Leuk beessie hoor... :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ziet hem groeien. Wat een snoepie.
    In het begin moeten ze nog wennen. Het is alleen maar een goed teken, dat hij wat ondeugend is. Hij begint zich thuis te voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen!
    En wat een leukerd zeg!!

    Smelt <3

    BeantwoordenVerwijderen