zondag 11 mei 2014

Alweer bijna maandag!

En weer is het weekend om gevlogen!

Gisteren waren we natuurlijk op puppy-cursus, daarna hebben we de laatste weekendboodschapjes gedaan, en zijn we even bij de action naar binnen gelopen. Ik heb nog een fleece-dekentje voor Bobby mee genomen, en de handcreme haal ik ook altijd bij de action, bevalt ons prima, en niet duur! Dubbel plezier dus!
Verder nog potjes voor de snoepjes van Bobby, en een kunststof bakje voor z'n kammetje en borsteltje. En theelichtjes, die waren ook bijna op.

We hebben bij intratuin een orchidee voor mijn moeder gehaald, voor moederdag.

Door de indrukken waren we doodmoe toen we thuis kwamen! We zijn als een blok in slaap gevallen haha! Nu kan het nog, dus we nemen het er nog even van!

Vanmorgen hebben we bij mijn ouders koffie gedronken, en ze vond de orchidee prachtig! Ze heeft er meerdere, en krijgt ze ook telkens in bloei!

Tussen alle bedrijven door nog wat wassen weg gedraaid, en op zolder te drogen gehangen. Het weer was verschrikkelijk, buiten was echt geen optie, zelfs niet onder het afdak!

Na de koffie hebben we alle filmpjes van gisteren gekeken, en mijn vader, die vroeger altijd honden heeft gehad, gefokt en afgericht voor de politie, vond de eigen-gereid-heid van Bobby superleuk! "Echt een hondje met karakter!" zei hij!
Vanwege de privacy van de andere deelnemers en eigenaresses van puppy's en hondenschool wil ik deze niet op mijn blog plaatsen...sorry!

Vanmiddag heeft Moos bij de eettafel een stopcontact gemaakt, zodat ik nu heerlijk met mijn laptopje beneden kan zitten. Dit is dus mijn eerste blog op mijn laptop!

En zo is het straks weer maandag...het wordt een lange dag vrees ik..ik weet namelijk nog niet hoe laat ik klaar ben, maar in ieder geval niet "op tijd"!

Voor nu een fijne avond, en alvast een fijne (werk)week gewenst!!!


2 opmerkingen:

  1. Wat lief om zo'n mooie orchidee te kopen voor Moederdag :)
    Zo te lezen hebben jullie een fijn weekend gehad.
    Fijn dat je nu beneden kunt zitten met je laptop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben een heerlijk weekend gehad! Jij ook hoop ik?

    BeantwoordenVerwijderen