zaterdag 3 mei 2014

Ontharen...

Gisteren schreef ik, dat ik na heel lang twijfelen, iets voor mezelf heb gekocht. Nou ja, het is besteld in ieder geval.

Ik heb verschillende ladyshaves gehad, en geen van allen beviel goed. Ontharingscreme kan ik niet zo goed tegen, met het mesje krijg ik op verschillende zones rare plekken, en de schoonheidsspecialiste om definitief te ontharen is me veel te duur.

Nu heb ik een philips ontharingssysteem voor thuis besteld. En hoop ik dat ik van die eeuwige ellende verlost ben. Het apparaat stond in de blokker-folder, de philips-prijs is 259 euro. In de aanbieding bij blokker voor 199 euro, en je krijgt 50 euro van philips retour, dus uiteindelijk kost hij 149 euro. Hoe heb ik het bekostigd zul je vragen? Bij euroclix kon ik 100 euro uit laten betalen, en een deel van mijn zakgeld erbij en ik ben er al. Moos wilde graag dat ik van mijn euroclix iets voor mezelf zou kopen, en ik wilde deze graag hebben!

Ik heb laatst al op internet zitten neuzen voor de beste ladyshave, en daar kwam uit dat er eigenlijk geen 1 goed genoeg is voor alle zones. Dan zou je een mannenscheerapparaat kunnen kopen, met cooltecsystem en weet ik wat, die zijn ook 139 euro! Dus als dit ontharingssysteem goed bevalt, ben ik uiteindelijk maar 1 tientje duurder uit, en hopelijk ooit een keer haarloos! Het duurt wel een tijd voordat je haarvrij bent, maar nu zit je ook iedere week te hannessen, en het blijft iedere week terug komen, dus de tijdsinvestering heb ik er zeker voor over! Ik weet dat de haartjes nooit helemaal weg blijven, maar eens in de zoveel maanden zul je een "nabehandeling" moeten doen, altijd beter dan iedere week!

Ik heb het via euroclix bij de blokker-site besteld, dus de eerste euroclix zijn ook weer binnen!

Sommigen van jullie zullen me voor gek verklaren, nou ja dat is dan maar zo, maar ik zal heel blij zijn als ik van die ellende verlost ben! En ik heb er uiteindelijk zelf voor gespaard...
6 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd of het apparaat goed werkt en, het belangrijkste, hoe lang de haartjes weg blijven. Ik heb ook nogal last van veel haar en ik zou er dolgraag van verlost zijn.
  Groetjes,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal af en toe een update geven! Ja het is een drama dat haar...

   Verwijderen
 2. Heb je de Lumea? (2 jaar terug nog 500,-!)Die leek mij ook wel wat. Maar ik hou het voorlopig bij scheermesje, bevalt ook prima Fijn dat je zo een leuke besteding hebt van je gespaarde clix!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook wel benieuwd wat je gehaald hebt en naar de update

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een lumea. Mocht hem een paar jaar terug testen en kon hem daarna voor een redelijke prijs kopen. Heb m destijds samen met mijn zusje gekocht (ieder 125,- euro)Ben er nog steeds erg blij mee. Mijn onderbenen hoef ik nog maar 1x per jaar te doen, bikinilijn en oksels zijn echt heel veel minder behaard. Voor mij werkt het in ieder geval dus geweldig! Succes er mee en hopelijk ben je er net zo blij mee als ik, hoewel het best wel even doorbijten is/was, want echt pijnloos vind ik het niet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag je na het ontharen in de zon?
   Ben namelijk ook aan het twijfelen of ik er één zal kopen maar ik weet niet of ik moet wachten tot na het blote benen seizoen.

   Verwijderen