maandag 26 mei 2014

Alles is al binnen!

Zaterdag was mijn salaris, vakantiegeld en bonus(je) binnen, dus hebben we de vriezer besteld. Ik vond het wel spijtig dat bobshop (daar was de vriezer het goedkoopste) niet bij euroclix aangesloten is. Dus ben ik verder gaan zoeken op internet, voor bv een kortingscode.

Toen kwam ik "kortingscode.nl" tegen. Eenmalig registreren, en via de site kon ik bij bobshop bestellen, en de korting spaar je bij kortingscode.nl. Als je 10 euro hebt staan kun je het uit laten betalen. We hadden toch € 8,65 aan korting! Als ik ooit nog iets moet bestellen wat niet via euroclix kan, probeer ik het hier weer! Dan ben je zo aan de 10 euro, en je hoeft er niets voor te doen!

Enniewee, de vriezer is zaterdagavond besteld en betaald, en hij komt straks al binnen! Super! Ben echt benieuwd!

Ga ik vanmorgen, zoals iedere dag, de administratie bij werken, zie ik dat het vakantiegeld van Moos ook al is gestort, en de belastingteruggave stond ook al op de rekening! Het saldo was een feest om te zien!!!

Ik heb gelijk het geld voor de vakantie naar moneyou overgemaakt, daar "parkeer" ik het voorlopig tot we het nodig hebben, en ik heb € 1800,=  naar het spaarvarken over gemaakt! Eind deze week wordt er het maandelijkse bedrag van € 500,= over gemaakt, dus het varken groeit deze maand met € 2300,=!!!

Daar word ik zo blij van!!!


8 opmerkingen:

 1. Heerlijk he. die groei. Als je eenmaal begint gaat het erg vlug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zo'n varkentje dat je op die manier kunt vetmesten hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn he, als het geld eenmaal groeit gaat het ook hard:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super hoor, heerlijk om te weten dat je nu zonder geldzorgen
  lekker je dingen kan doen die je wil. En dan daarnaast lekker sparen ook nog, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk gevoel is dat; van schulden in de plus! Doen jullie goed.

  BeantwoordenVerwijderen