maandag 5 mei 2014

Ditjes en Datjes...

Voor de oplettende lezers: ja, het spaarvarken is aangepast! We hebben van de week het geld voor Bobby eraf gehaald, dus er is niets bij gekomen, maar dus iets afgehaald! Dat wisten we, en het is ook geen drama.

Er staat ons deze maand of volgende maand nog 1 grote uitgave te wachten, en dat is een nieuwe vriezer.
We hebben deze op het oog, wat denken jullie? Groot genoeg voor onze spulletjes, en het vlees van Bobby, en een A+++. Superzuinig dus! Zullen we ook terug zien in ons energie-verbruik!
Over energie-verbruik gesproken, dat noteren we nog steeds iedere week, en het blijft mooi stabiel! Ons verbruik was afgelopen week 1 kuub water, 4 kuub gas en 43 kw stroom.

Moos en ik hebben gisteren mijn pc op marktplaats gezet, ben benieuwd! Tussendoor moet ik hem leeg maken (wat kan een mens zelfs op z'n pc een bende verzamelen!!!) wat dus best een klusje is! En ik ben met het filmpje van Bobby bezig, daar gaat ook de nodige tijd in zitten! En af en toe een blogje schrijven, heerlijk vind ik dat!

De geld-terug aktie van philips omtrent mijn lumea is ook aangevraagd, dus ik hoop dat dat een beetje snel gaat! Is toch 50 euro!

Zaterdag waren we bij welkoop om een extra aansluiting voor de doggy-ride te bestellen, en toen zag ik een flyer liggen om een gratis puppy-pakket aan te vragen! Een soort van blije-doos voor baby's, maar nu dus een blije-doos voor puppy's! Gelijk gedaan natuurlijk! Zit info in, een speeltje, een snackje, kortingsbonnen en tips. Altijd leuk, maar dubbel leuk omdat het gratis is ;-))!!

De buxushaagjes zijn netjes gesnoeid, de achtertuin netjes geschoffeld, de was ligt fris gestreken in de kast, Moos heeft de bovenverdieping al gesopt, ik heb beneden vandaag gedaan. Vrijdagochtend waren we bij mijn schoonouders, en is er niets gekomen van ons wekelijkse poetsbeurtje! Moos heeft zijn deel vrijdagmiddag gedaan, omdat hij zaterdag wilde vissen. Zaterdag heb ik de was, tuin en laatste boodschappen gedaan, dus ik mag vandaag aan de gang! Ik heb er geen hekel aan gelukkig!
De ramen zijn ook gelapt van buiten, er zaten allemaal van die gele dingetjes op, ik denk dat ze van een bepaalde boom komen, ik zie ze ook regelmatig op mijn was ;-(

Zo, dit zijn onze beslommeringen voor afgelopen weekend! Hebben jullie een fijn weekend gehad?
Nog naar een bevrijdings-festival geweest?


3 opmerkingen:

  1. Een puppydoos is vast leuk! Ik heb ooit voor een kat zo'n doos gekregen en daar zaten handige dingen in. En als het gratis is, is het natuurlijk dubbel zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ken je nog mensen die geen hond hebben kun je hen natuurlijk ook vragen om zon doos voor je aan te vragen. ik vraag voor mijn dochter ook altijd gratis kattenvoer aan op mijn adres en zij op het hare, als je weinig geld hebt moet je een beetje inventief zijn, ook kreeg mijn dochter van een vriendin een welkom in je nieuwe huispakket voor haar kat die van mijn huis naar haar nieuwe flatje verhuisd , wat een leuk en lief idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee! Dat ziet er goed uit, zo'n vriezer! Mooi hoor. Zag ook dat je hem bij coolblue kan bestellen. Daar zou mijn voorkeur naar uitgaan. Nu al 5 - 6 keer wat besteld en altijd perfect bezorgd. Meestal al een dag later. Altijd supergoed. :D

    BeantwoordenVerwijderen