zondag 4 mei 2014

Bobby-nieuws!

Zo, hier weer de laatste nieuwtjes over Bobby! Het duurt nu niet zo lang meer, zaterdag 17 mei gaat hij na de cursus met ons mee!

Ons huis is er klaar voor, het traphekje is geplaatst ;-)), het gaas staat voor de heg zodat meneer niet kan ontsnappen, en ik heb net vers vlees besteld. Voor de rest hebben we volgens mij ook alles in huis, zoals een bench met kussen, mand (voor als hij wat groter is en niet meer in de bench hoeft), speelgoed, snoepjes, dekentjes, riempje, halsbandje(s), verschillende maten, want hij groeit wel erg snel hoor! Gemiddeld een ons per dag komt hij aan! Hij woog gisteren 4 kilo, en is vandaag 6 weekjes oud! De pups eten nu ieder 200 gram vlees per dag, gedeeld over meerdere porties uiteraard! En ze drinken ook nog bij moeder!

Ik zei nog tegen Moos, dat het best wennen is, omdat wij zelf 4 kleine hondjes hebben gehad, en Bobby dus een grote hond wordt, en dus ook een grote pup is! Ik kon me druk maken om ieniemienie-gaatjes, waar Moos erg om moest lachen, daar past hij al lang niet meer door!

We liggen iedere keer weer in een deuk als we de videootjes krijgen, wat gaat het inmiddels tekeer met spelen!

Zaterdag aanstaande begint de puppy-cursus. Moos gaat met Bobby, ik met een ander hondje, de eigenaren wonen in Venlo, maar willen wel graag dat hun pup naar school gaat. Nou, dan doe ik dat toch?

Eigenaresse appte vandaag dat alle puppy's nu hun halsbandje om hebben, ze was er al een paar dagen mee bezig om ze te laten wennen, en nu zijn ze dus gewend. Scheelt weer met cursus!

Mijn filmpje vordert gestaag, ik was laatst alles kwijt, en kon dus overnieuw beginnen ;-(( maar ik ben alweer bijna bij! Ik begin straks met dag 35, en ze zijn nu 42 dagen oud.

En ter afsluiting nog even een mooie foto van onze knappe vent!!! Links dus Bobby, en rechts het hondje waar ik mee naar cursus ga!


2 opmerkingen:

 1. Wat een knappe kerel is Bobby! Aan zijn oogjes kan ik zien dat het een hele lieve jongen is.
  Waar ze hun hoofd doorheen kunnen steken kan de hele hond door. Hij zal nog behoorlijk groeien in die paar weken voor hij bij jullie komt.
  Ben je de dagen al aan het aftellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja wat een knappe vent hé?
   Bedankt voor de tip! Ik denk dat hij inderdaad nog wel aardig zal groeien! En ja, we zijn al aan het aftellen! Nog 12 nachtjes slapen!!!

   Verwijderen