vrijdag 23 mei 2014

We hebben het getroffen!

Morgen is Bobby al weer een week bij ons, en wat hebben we het getroffen met hem!

De bench was nog steeds een issue bij hem, Moos was van de week een paar dagen weg, en na 4 slapeloze nachten was ik echt niet meer van deze wereld! Mijn hoofd deed het echt niet meer...ik zou je geen antwoord kunnen geven als je me gevraagd had hoeveel 1 + 1 is...mijn hoofd deed alleen zeer...heel zeer...

Tijd voor een goed gesprek met de aanstichter dus ;-). Hij kan je zo "begrijpend" aan kijken als je tegen hem praat, (als ie zin heeft hoor) dat ik hem gesmeekt heb om stil te zijn 's nachts, dat ik begrijp hoe moeilijk het voor hem is, maar dat we het toch leuk moeten maken voor elkaar, en ga zo maar door...

Baat het niet, dan schaadt het niet dacht ik...

Ook heb ik kleden over z'n bench neer gelegd, om een soort "hol" na te bootsen. En dekentjes om te graven.

Toen de tijd kwam om naar bed te gaan (eindelijk weer in mijn eigen bed...) hield ik mijn hart vast.
Ik heb hem een snoepje gegeven, en gezegd dat we nu lekker gaan slapen. Ik heb wel een lampje voor hem laten branden. Gelukkig hebben we led-lampjes ;-)

EN HET WAS STIL!!!! ECHT STIL, DE HELE NACHT LANG!!!

Ik werd om 5 uur wakker, lag te luisteren, en nog steeds stil! Ik ben er uit gegaan, en hij lag nog steeds te slapen hahaha! Hij werd wakker van mij! Ik heb em zowat opgevreten zo trots was ik! Ik knuffelde hem zowat plat, hij was er een beetje beduusd van zelfs!

Gisteren kwam Moos thuis, en nu vrat Bobby Moos zowat op zo had ie Moos gemist! Kun je na gaan, zaterdag is Bobby bij ons gekomen, en dinsdagochtend ging Moos weg, wat kende hij hem nu? Zo leuk om te zien...en Moos was verbaasd hoeveel Bobby al weer was gegroeid!Gisteravond ging het net zoals de avond ervoor, we zijn echt trots op hem! Om kwart voor 6 werd ik wakker, en ja hoor, meneer lag nog diep te slapen! Het is zo'n leuk ventje! Hij luistert al goed, went al aan het borstelen, ja hij haalt kattekwaad uit, onze armen zijn kapot van z'n tandjes en nageltjes, maar hé, hij is nog een baby!


5 opmerkingen:

 1. Wat kan zo'n beestje toch een plaats innemen in het gezin, hé?! Leuk hoor! Ik weet nog goed hoe het hier was, toen onze Airedale een pup was. Nu alweer een fikse volwassen kerel, met een diepe band die in de pup-tijd is aangelegd. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is exact wat ik laatst tegen Moos zei! Ongelofelijk dat je zoveel van zo'n hondje houdt, die je eigenlijk nog maar nauwelijks kent! We kunnen al niet meer zonder hem ;-)

   Verwijderen
 2. Aaaah, leuk hoor, in je schrijven is ook al wel duidelijk hoe gek jullie met Bobby zijn! Kan het me helemaal voorstellen, wij hadden ook vanaf het begin dat we zo gek met onze hondjes waren/zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat jullie kleine jongen nu slaapt 's nachts. Op deze leeftijd wennen ze heel snel aan je.
  Zelfs op de video kan ik zien dat hij groeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat het nu wel goed gaat in de bench.
  Ja, een hond is gewoon een gezinslid en daar houd je van.

  BeantwoordenVerwijderen