woensdag 7 mei 2014

Druk,druk,druk...

Nog anderhalve week en dan is het gedaan met de rust ;-)

De laatste voorbereidingen zijn bijna klaar. Vanmiddag is de eerste lading vers vlees gebracht. Omdat we geen idee hadden van de inhoud van 1 krat, durfden we niet té veel te bestellen. Te weinig bestellen zou weer zonde zijn van de bezorgkosten...we hadden dus 3 kratten besteld, 2 kratten puppy (18 kilo per krat) en 1 krat pens,runder en lam, ook 18 kilo. Bij elkaar dus 54 kilo. En dat is veel, heel veel! Ik had 3 lades in onze vriezer leeg gemaakt, maar Moos kwam nog iets ruimte tekort, en heeft zelf nog 1 lade leeg gemaakt.
Nou ja, dan weten we in ieder geval zeker dat we aan de vriezer die we op het oog hebben, veel zullen hebben!

De puppy's gaan goed, ze leren nu met eigenaresse aan een riempje lopen haha! Aan de halsbandjes zijn ze nu gewend, die hebben ze al een aantal dagen om, maar aan een lijntje lopen is toch weer iets  anders ;-)

Vandaag lekker gewerkt, veel gelachen dus dat is altijd goed! Morgenochtend moet ik nog werken, mijn bazin komt, daar wil ik nog even wat dingen mee door nemen, en ik moet mijn besluit tekenen, dat heeft te maken met het feit dat ik 12 1/2 jaar in dienst ben, en dus recht heb op een gratificatie! Héél belangrijk dus!
Stel je van die gratificatie niet te veel voor hoor, omdat ik parttime werk is het geen maandsalaris ofzo...het is een kwart van mijn maandsalaris, en daar gaat dan nog (jawel...) belasting af...

Maar iedere euro is er 1, dus ik ben er heel gelukkig mee!
Ik had ook mail van philips, dat ik recht heb op 50 euro teruggave op mijn lumea, binnen 4 weken gaan ze storten! Kom maar op!!

Moneymiljonair heb ik ook om uitbetaling gevraagd, toch 10 euro. Ik vind euroclix veel sneller gaan, en omdat je clix steeds meer waard worden ook veel interessanter! Als we dus iets via internet bestellen doen we dat via euroclix. Ook als het bij de blokker, hema of miss etam is! Dus moneymiljonair gaat er uit zodra de betaling binnen is.

Zondag gaan we bij mijn ouders een bakkie doen, het is dan ook moederdag, maar ze wilt niets hebben, maar om nou met lege handen aan te komen vind ik ook niets, nou ja nog maar even bedenken! Mijn ouders zijn al een tijd erg aan het lijnen, dus dan vind ik een doosje chocola nou ook weer niet geslaagd...

Nou, meer heb ik op dit moment niet te melden, dus een fijne avond gewenst, en dit is Bobby aan het lijntje!


3 opmerkingen:

  1. Is dit misschien leuk: http://www.margriet.nl/home/maak-eigen-moederdagcover

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn moeder krijgt ieder jaar van mij de bloembakken van het terras gevuld met eenjarigen. Zij vindt het leuk om te krijgen en het kost mij géén week boodschappen geld. Bovendien is het iets wat zij kan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ligt er ook erg aan welke methode ze voor het lijnen gebruiken. Een stukje donkere chocolade kan soms best (niet bij energiebeperrkt) of zelf maken maar ook daar veel calorieen.

    BeantwoordenVerwijderen