dinsdag 27 mei 2014

Van alles en nog wat...

Zo, het spaarvarken onder aan de pagina heb ik net bij gewerkt! Er staat zowaar al € 2452,= op!! En er komt deze week nog € 500,= bij! Onze smile is niet van ons gezicht te krijgen hahaha!

Moos heeft gisteravond de deur van de nieuwe vriezer om gezet, en de vriezer op z'n plek gezet. De oude staat nog aan, met een verlengsnoer.
De nieuwe vriezer ga ik zo schoonmaken en aan zetten, dan kan later op de dag de inhoud van de oude over in de nieuwe. Het is echt een joekel van een vriezer, heerlijk!

Bobby gaat echt perfect! Hij is vanmorgen voor het eerst even alleen geweest, ik moest even een boodschap doen, en ook dat ging weer perfect! 's Nachts doet hij het nog steeds perfect, we horen geen kik! Hij geeft het zelfs al aan als hij uit moet, het is echt een droomhondje ;-))

We zijn allebei zo gek op hem, dat we de vakantie gaan annuleren. We kunnen Bobby echt niet zo lang missen...en het zou zonde zijn als we er niet van kunnen genieten! We weten dat er goed voor hem gezorgd zal worden, maar we hebben er zelf geen rust van.

Gisteravond hebben we het erover gehad, en we hebben besloten om te annuleren.

We gaan  veel liever met z'n drieën lekker weg, naar Texel ofzo, kan ie lekker op het strand rennen...

Toen we de vakantie boekten (in oktober) hadden we geen idee dat we Bobby zouden krijgen, anders hadden we nooit geboekt!

We zijn wel de aanbetaling kwijt, nou jammer dan, dat is in oktober al betaald, en missen we nu ook niet, dus helaas pindakaas!

We zijn zo gelukkig met Bobby, daar hebben we alles voor over!


12 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat jullie de vakantie liever samen met Bobby willen doorbrengen.
  Zo'n hondenkind raakt je diep in je hart :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie zo ontzettend blij zijn met Bobby, dat bevestigt vast wel weer dat jullie de goede keuze hebben gemaakt bij het adopteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker weten! We kunnen al niet meer zonder hem ;-)

   Verwijderen
 3. Ik wordt altijd blij van je stukjes. Heerlijk om zoveel positiviteit te lezen. Bobby boft maar met jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En wij boffen ontzettend met Bobby!

   Verwijderen
 4. Goede keuze. Ik zou hem ook meenemen, vooral het eerste jaar. En oooo wat zie ik op het filmpje. Als je daar maar geen spijt van krijgt. hahaha. Als hij alleen is en hij vindt de schoen, kan hij heerlijk op knabbelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na het filmpje hebben we het afgeleerd bij hem hoor!

   Verwijderen
 5. Ze zijn maar 1x klein, ze groeien snel groot,en het is nu de tijd om er van te genieten en verder op te voeden naar je eigen maatstaven (het lijkt eigenlijk wel of het over kinderen gaat)

  Dusse groot gelijk! Geniet er van enne Texel is ook super leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zouden wij ook gedaan hebben, annuleren van de vakantie. Wij zijn 1 keer zonder hondjes gegaan maar we hebben de vakantie na 3 dagen al afgebroken omdat we ze niet langer konden missen...haha..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me helemaal voorstellen...zou ik dus ook hebben ;-)

   Verwijderen