donderdag 27 november 2014

Kouder, etentje en meer!

Ja ja er komt kouder weer aan! En ik moet zeggen dat ik dat, in deze tijd van het jaar, gezellig vind!

De weersverwachting is dat het volgende week kouder wordt, met zelfs kans op een winterse bui! Heerlijk! Omdat mijn schildklier nog niet helemaal op orde is heb ik het al tijden koud, maar dat mag de pret niet drukken! En nee, ik ben ook geen schaatsfreak ofzo, integendeel!

Toch hoort het voor mijn gevoel wel bij deze maand, gezellig hoor! Gezellig de houtkachel aan, kaarsjes...heerlijk!

Gisteren was sinterklaas op mijn werk, voor de kinderen van de werknemers, en dan kan ik zo genieten van al die kleintjes die vol verwachting kijken naar zwarte piet en sinterklaas!!
Ja, de pieten waren gelukkig zoals ze horen, zwart dus!

Ik had voor Moos een december-kraslot in zijn schoen gekocht, nu maar hopen dat het iets leuks gaat opleveren! Nou ja, de pret om iedere dag een vakje open te krassen is ook leuk!

Woensdag gaan we van het werk uit eten, we gaan wokken. Leuk, ik heb er zin in! Dan donderdagochtend nog werken en dan ben ik lekker een weekje vrij. Dan kan vrijdag de jacht op een kerstboom beginnen! Wat mij betreft mag er wel een mooie kunstboom komen, maar Moos wilt graag een echte. Even goed kijken waar we er 1 voor een schappelijke prijs kunnen scoren, er zit wat geld in mijn je-weet-maar-nooit-potje, dus dat leg ik erbij.

Dan hebben we 18 december nog een kerstborrel van het werk, ook leuk! Dan worden ook de kerstpakketten uitgedeeld.

Dit weekend ga ik een hoop losse dingetjes vast kopen voor kerst (ouders, schoonouders, Moos) en de toiletkast aanvullen, zodat ik er in december geen omkijken naar heb.

Verder hebben we geen plannen dit weekend, behalve dat Bobby zondag "examen" moet doen voor de "jonge-honden" cursus. Zal mij benieuwen of het goed gaat, de laatste 2 weken kwam Moos met het stoom uit zijn oren thuis, zo slecht luisterde Bobby! Bobby vindt het veel te leuk met al die andere honden, thuis luistert hij prima, maar op cursus??? Zal de puberteit wel wezen....ik ben dus heel benieuwd of hij "over" gaat naar de volgende klas haha!

Volgende weekend misschien een sneeuwpop????
4 opmerkingen:

 1. Vind ik ook dat het wat koudere weer er nu wel bijhoort. En ik vindt het ook wel fijn zolang het maar niet glad wordt.

  Succes voor Bobby zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel goed zo, dat weer. Koud is niet erg, maar o wee als er sneeuw komt durf ik niet naar buiten. Ja, aan manlief zijn arm.
  Veel succes met Bobby. Tja, die puberteit is lastig. Niet alleen bij honden, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn broer heeft ook een nieuwe pup. Een meisje met een heel eigen willetje. Doorgaan totdat ik erbij neer val, is haar motto. Daarna slaapt ze zo'n 1 1/2 uur heel vast.
  Luisteren doet ze nog helemaal niet. Ik ben dus heel erg benieuwd hoe zij het op de puppycursus gaat doen.

  Wat de winter betreft, sneeuw mag je houden. Dat hoeft voor mij niet. Maar strenge vorst zo in januari en februari ja lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Strenge vorst prima, maar geen glibberige stoepen, wegen en fietspaden. Van die lekkere droge vorst. Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen