woensdag 26 november 2014

Van alles en nog wat...

Vrijdag ga ik eindelijk weer naar de kapper. Voordat wij in september met vakantie gingen ben ik voor het laatst geweest, het is dus héél hard nodig, de grijze haren krijgen nu zo'n beetje de overhand, dus die moeten nodig weg gepoetst worden haha! Ik laat er gelijk een stuk afknippen, ben ik daar voorlopig ook weer af.

Deze week heb ik wederom opgehoogd met de thyrax. Volgende maand moet ik weer laten prikken.
Het gaat gelukkig wel iets beter, maar nog lang niet hoe het was helaas...

Volgende week moet ik nog werken, daarna heb ik lekker een weekje vrij. Ga ik lekker met Bobby de kerstboom neer zetten. Nou ja, Moos zet hem neer, en ik tuig hem op, en hoop dat Bobby hem laat staan hihi! Gezellig hoor, ik heb er echt zin in!!!

De laatste donderdag dat ik werk, neemt Moos weer 's middags vrij zodat ik op mijn gemak even in de stad waar ik werk kan winkelen. Daar zit een action, en nog wat winkels die bij ons in het dorp niet zitten. De laatste keer dat ik er geweest ben is voor onze vakantie geweest, dus het mag wel weer eens!

Dit weekend hoop ik voor Moos de pakjes te kunnen halen, en voor mijn ouders, die komen de avond voor kerst bij ons eten. Voor Bobby heb ik op internet wat dingetjes besteld. Geen grote dingen hoor, gewoon een aardigheidje.
Ik hoop dat het bij iedereen in de smaak gaat vallen ;-))

Deze week begin ik ook vast wat houdbare dingetjes mee te nemen voor kerst, dan hoef ik niet alles op het laatste moment te doen. Niet dat we er zo'n spectakel van maken hoor, maar je hebt toch net weer wat andere dingetjes nodig dan anders. En de diepvriesdingetjes kan ik ook vast doen.
Ik maak altijd een lijstje met houdbare dingetjes, diepvries, en vers. Houdbaar en diepvries begin ik nu mee, tegen de tijd dat het kerst wordt heb ik dat compleet en hoef ik alleen nog maar de verse dingetjes te halen. Zo spreid ik de kosten, en mijn tijd! Een win-win situatie dus!

6 opmerkingen:

 1. Lang geleden namen wij vlak voor de kerst een pup: een mechelse herder van 8 weken. De kerstboom stond toen al met alle nieuwe glazen kerstballen erin die we voor sinterklaas gekregen hadden. We hadden ons hondje nog maar een paar dagen toen ik op een middag een grote doffe klap hoorde en ja hoor: hij had de kerstboom omgetrokken! Alle nieuwe kerstballen waren gebroken! Gelukkig had ons hondje niks.

  Toen de kinderen klein waren bonden we een touwtje aan de kerstboom en dit bevestigden we aan een balk aan het plafond. Zo kon de boom niet omvallen. Dat was toch een les die we geleerd hadden van die keer dat de boom omviel. En we hebben nu niet alleen glazen ballen, maar onderin de boom hangen plastic ballen want de katten weten er ieder jaar weer ballen uit te krijgen.

  Die herdershond is trouwens 13 jaar geworden en gelukkig heeft hij nooit meer de kerstboom omgetrokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooo dat is erg! Gelukkig had jullie hondje niets!
   Dat is best oud voor een herdershond geloof ik!
   Goeie tip van het draadje, bedankt!

   Verwijderen
 2. Haha, ja pas maar op met de kerstboom hoor, je bent hem zo kwijt met zo'n grote wildebras!

  Wat vervelend dat de thyrax nog steeds niet zo goed werkt als voorheen, sterkte daarmee.

  Bij mij ook steeds meer grijze haren hoor...maar ik laat ze niet wegpoetsen, het hoort erbij ...vind ik dan hè....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop inderdaad dat alles goed gaat haha! We zetten de boom maar in een hoek denk ik haha!
   De ophoging van de thyrax begint te werken gelukkig, dank je wel.
   Als je mooi grijs bent is er ook niets mis mee hoor, maar ik heb lelijk grijs ;-))

   Verwijderen
 3. Henna werkt ook goed heb je in de kleuren rood,zwart en bruin.
  Tevens heel gezond voor je haar!!
  Even googelen!
  Gr,Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb blond, dus dat gaat helaas niet op, maar bedankt voor de tip!

   Verwijderen