vrijdag 7 november 2014

Van energieleverancier overgestapt!

Zo, de eerste besparing voor volgend jaar is weer gemaakt! Na de nodige vergelijkingen op internet hebben we gisteravond de knoop door gehakt. Want wat blijkt? De ene vergelijkingssite is de andere niet! Dus ik heb ook alle vergelijkingssites bekeken, en dat zijn er tegenwoordig heel wat!

De keus is gevallen op budget-energie via energieprijzenvergelijken.com. Daar is ons jaarbedrag (gebaseerd op het geschatte verbruik) € 1148,47. Dan is er aan het eind van het jaar een bonus van €130,=. Dat gaat dan nog van het bedrag af, en blijft er € 1018,47 over.

Via easyswitch kwam voor ons (op hetzelfde geschatte verbruik) ook budget-energie als goedkoopste uit de bus. Alleen was daar het jaarbedrag € 1483,36!!! Ongelofelijk toch? Dan mag de bonus wel hoger zijn (€210,=) maar onder aan de streep zijn we duurder uit! Eindbedrag is dan € 1277,36.

Al met al scheelt het dus in ons geval een kleine € 270,= of je bij de ene vergelijkingssite of de andere koopt. Een behoorlijk bedrag vind ik zelf!!

We zijn blij dat dit geregeld is, dan kan ik me straks rustig gaan bezig houden met de zorgverzekering, kijken of daar ook nog iets te verbeteren en/of te besparen valt!

4 opmerkingen:

 1. Wij ook. Ben benieuwd of alles goed gaat. Is voor ons de eerste keer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is voor ons nu de 4e keer, alle keren goed gegaan! Zal vast goed komen bij jullie!

   Verwijderen
 2. Vreemd he, die verschillen! Daar kwam ik vorig jaar ook achter toen ik over wilde stappen. Bij mij was toen prizewize .nl veel goedkoper dan de anderen. Ik zal eens kijken op energieprijzenvergelijken .com (in januari ook weer overstappen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel vreemd! Succes, ik hoop dat er nog iets te besparen valt voor je!

   Verwijderen