donderdag 4 december 2014

Daar zijn we weer!

Zo, na een drukke dag wil ik jullie toch (eindelijk...) laten weten dat Bobby zondag geslaagd is voor de "jonge-honden" cursus! We zijn allebei ape-trots op hem!! Er stond wel bij sommige oefeningen dat we vol moeten houden omdat meneer erg druk aan het puberen is...zucht....alsof ons dat niet opgevallen was haha! Ondanks de puber-perikelen zijn we nog steeds zo ontzettend blij met hem!

Zaterdag gaat hij voor het eerst naar de trimster. Het wordt op sommige plekken wel erg lang. Ik laat hem niet te kort trimmen hoor, gewoon even lekker in model brengen, en even lekker wassen.
Ik had op google gezocht voor een trimster in de buurt, en kwam op haar site terecht. En wat me het meeste aansprak is dat de eigenaar erbij kan blijven. Ik had er al maagpijn van, om Bobby "zomaar" af te geven bij een vreemde en hem daar dan achter te laten....ik moest er echt niet aan denken...ja ik weet het, errug mutserig haha!

De kerst-cadeautjes zijn ook binnen voor hem, wat nieuwe speelgoedjes, en een lekker bot! Die kan ik mooi vast in gaan pakken voor kerstavond.

Gisteren hebben we met mijn afdeling gegeten van de baas, we hebben gewokt. Het was heerlijk, maar toch vind ik het jammer dat er steeds mensen ,en ikzelf ook natuurlijk, van tafel lopen. Een echt gesprek kun je niet voeren...maar goed, zoals ik al zei, het was erg lekker.

Vanmiddag heb ik een kerstboom gekocht, bij de boer. Een hele mooie boom, een omorika (?) die zijn niet zo breed als een nordman. Er moet nog wel een stuk van de piek af, anders is hij te hoog. En de prijs???? Maar liefst 10 hele euro's!! Nou daar doe ik het wel voor haha! Er blijft zelfs nog geld over in mijn je-weet-maar-nooit-potje!

En nu? Nu heb ik lekker vakantie, en ga ik maandag gezellig de kerstboom neer zetten, heerlijk!!!3 opmerkingen:

 1. Hoera voor Bobby! :-)
  En jij fijne vakantie dan, heerlijk...heb je nu al vrij dan tot volgend jaar of dat niet?
  Ik wil komend weekend eens kijken welke kerstspullen we neer gaan zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk nu vakantie, ik zit in de drukste tijd van het jaar nu van werk.Spannend naar de trimster! de 1e keer ben ik er bijgebleven, als de dood dat het misging haha,en nu knippen we hen lekker zelf,of naar een vriendin van mij, die is ook super goed!Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed van Bobby. En ja, die puberteit. Ik heb het al vaker gezegd. Maar nog niet ons toppunt van puberteit. Aan de overkant van ons huis zijn allemaal weilanden met beekjes die bij hoog water allemaal vollopen. Deze beekjes zijn bij laag water rood en zwart van de modder. Daar ging onze hond ertussenuit. Ik kon hem niet meer vinden omdat het begon te schemeren. Mijn keel schor geroepen. Ineens zag ik tussen de paarden een zwart beest rennen en schrok. Onze hond is wit, dus hij kon het niet zijn. Onverrichter zaken ben ik naar huis gegaan. Na een 15 minuten stond er iemand aan de deur te blaffen. Ik opende de deur en er stond een pikzwarte hond voor me te kwispelen. Hij was helemaal onder water/modder gegaan en vrolijk gespeeld in de wei met de paarden. Uitgespeeld kwam hij maar eens naar huis. Bijna een jaar lang heb ik hem niet meer los durven laten bij de beekjes. haha. Dat was onze puber.

  BeantwoordenVerwijderen