vrijdag 12 december 2014

Onze kerstboom...en wat een ideale hondenvriend!

Deze week was ik lekker vrij, en Bobby en ik hebben ervan genoten!

Maandag heb ik de kerstboom opgetuigd, en de overige kerstprulletjes neer gezet. En Bobby deed wat hij normaal ook doet met vreemde spulletjes....helemaal niets! Wat is het toch een heerlijk beestje!!!

Wij hebben altijd 3 grote kerstberen onder de boom staan, en toen ik die uit de zak haalde had hij wel zoiets van: die beren vind ik leuk, daar wil ik wel even mee spelen! Ik zei toen tegen hem dat de beren van vrouwtje waren, en dat hij zijn eigen speelgoed had...nou toen was het goed en heeft hij er niet meer naar om gekeken...echt geweldig!

Verder heb ik gisteren de keukenkastjes uit gesopt. Moos moest voor zijn werk om 5 uur al weg (ja...'s ochtends ja...) dus om 4 uur liep de wekker af :-(  dus ik had aardig de tijd voor de keukenkastjes. Lekker opgeruimd en schoon!

Ook ben ik meer met Bobby naar het bos geweest dan normaal, gisteren was helemaal lekker, er stond best veel wind dus we waren lekker uit gewaaid toen we thuis kwamen!

Vandaag heb ik het wekelijkse soprondje weer gedaan, en het bed verschoond, en vast 2 wassen gedraaid. Scheelt het weekend weer.

Morgen nog de weekendboodschappen en dan lekker niks meer! Woensdag moet ik weer werken, dus ik heb nog lekker een paar dagen.

Het dressoir wat we 20 juli (!!!) hadden besteld en wat voorlopig nog steeds niet geleverd gaat worden, heb ik geannuleerd. We hebben bij een ander bedrijf een hoge kast besteld, met iets meer bergruimte. En het mooie is, hij wordt zaterdag 3 januari geleverd!!! Hij komt op de plaats waar nu de kerstboom staat, dus eerder kon hij ook niet geleverd worden.
Nu komt hij dus 3 januari, dan is de boom eruit en kan ik de kast in de olie zetten en hem inrichten, dan zijn we eindelijk van de losse troep af.

Moos kwam met het idee om elke ruimte in huis op te ruimen, uit te zoeken, wat we niet gebruiken gaat weg, en schoon te maken. Te beginnen op zolder. Goed plan! Eén ding scheelt, de keuken is al gedaan haha!

Tot zover mijn weekje vakantie, en het eerste goede voornemen voor 2015!

Dit is trouwens onze kerstboom:En de prulletjes op het tv-meubel:


Meer foto's volgen!

Hoe ziet jullie boom eruit??

3 opmerkingen:

 1. Onze kerstboom is hoog, breed en er zitten 400 lampjes in! Die kan je nou echt niet over het hoofd zien als je bij ons binnenstapt!

  Lekker een weekje vrij! Ik heb volgende week 3 dagen vrij, maar moet wel even een uurtje verplicht naar mijn werk toe voor een bespreking :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap dat jullie hond niet aan die beren komt! Goed opgevoed dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij mijn thuis staat er niets , bij mijn zus staat er een mooie boom , waar we dit jaar ook ons kerstfeest gaan vieren

  BeantwoordenVerwijderen