zondag 28 december 2014

Fijne kerst gehad??

Is iedereen goed de kerstdagen door gekomen?? Wij wel hoor!

Kerstavond hebben mijn ouders hier gegeten, was erg lekker (al zeg ik het zelf haha!) en 's avonds hebben we de pakjes uitgepakt. We zijn erg verwend, met geurtjes, bodylotion en chocola!

Bobby had de avond van z'n leven haha! Bij het 2e pakje waarbioj we zijn naam noemden wist ie al dat er iets voor hem in zou zitten, dus bij het 3e (en 4e, en 5e...enz.) pakje was ie al helemaal wild!
Hij was overal heel erg blij mee! Hij heeft mooi nieuw speelgoed gekregen, en een mooi bot, en van mijn ouders lag er zelfs een tartaartje onder de boom hihi! Nou die was met 2 happen op hoor, daar speelt ie niet mee! Aan het eind van de avond was ie echt heel erg moe, maar voldaan, de lieverd!!

Op 1e kerstdag hebben we lekker ontbeten, en zijn we met Bobby naar het bos geweest. We hadden prachtig weer, dus we hebben lekker dik een uur gewandeld. Bobby heeft zich weer behoorlijk uitgeleefd, en heeft de rest van de dag uitgeteld gelegen. Af en toe kwam hij met een speeltje, maar na een paar minuten rolde hij zich weer lekker op. Hij was echt nog moe van kerstavond, dat kon je goed merken!
's Middags hebben we lekker een film gekeken, met een lekker plakje worst erbij, en 's avonds hebben we ook lekker gegeten, en weer film gekeken, heerlijk met de houtkachel aan...genieten hoor! Niets moet en alles mag, lekker in je makkelijke kleding op de bank hangen...genieten!!!

De 2e kerstdag verliep eigenlijk een beetje als de 1e, dus dat was wederom heerlijk relaxed!

En zaterdag heb ik een paar kleine boodschapjes gedaan, zoals een pak koffie en een zak bolletjes. We hadden nog zoveel over dat we er het weekend ook nog van konden eten.
En ik heb wat wassen gedraaid, en weer gezogen (wat een ellende-boom!!!).

Relaxen is heerlijk, maar niet te lang, dan begint het toch weer een beetje te kriebelen, want te lang stilzitten lukt ons echt niet! Die 2 dagen was lang genoeg!!! Hebben jullie dat nou ook???


2 opmerkingen:

  1. Jammer, door je achtergrond van vuurwerk is de tekst nauwelijks te lezen....misschien ben ik ďe enige die dit ervaart, geen idee. In ieder geval hoop ik komend jaar weer als stille lezer van je blogjes te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de achtergrond inmiddels aan gepast, bedankt voor de tip en sorry voor het ongemak!

      Verwijderen