maandag 29 december 2014

Dag echte boom, hallo kunstboom!!!

Het was echt een mooie kerstboom die ik had gekocht, maar o, o, wat viel ie uit!!! En ja, we hebben hem water gegeven, met zelfs kerstboomvoeding ( had  ik nog staan hoor...) maar er was geen houden aan. De naalden vond je door het hele huis, en  2 of 3 x per dag stofzuigen was echt geen overbodige luxe. Ik zou dus hééél graag een kunstboom willen. Al een aantal jaren eigenlijk, maar Moos vond een echte veel gezelliger.

Maar hij zag ook wel in dat het niet echt leuk is om met dit soort dagen zowat met de stofzuiger op je rug rond te lopen, en iedere keer naalden uit je sokken te peuteren.

Maar een kunstboom kost wel wat! Je hebt kunstbomen en kunstbomen, en ik wilde wel een mooie.

Dus ben ik  naar intratuin geweest, en vond daar een hele mooie boom. Hij is 1.85 hoog, ik wilde een niet te grote boom. Hij heeft een beetje de kleur van een blauwspar, maar niet zo erg. Er zit een grijs-groene waas over, errug mooi al zeg ik het zelf ;-))
En nog een heel groot pluspunt: er zit led-verlichting in verwerkt!!!

Een minpunt was dat ie 289 euro kostte...maar daarentegen ging er 40% korting af! Dat is toch mooi
€ 111,60 wat er af zou gaan! Blijft over € 177,40. Oei...da's nog een hoop...

Nu heb ik bij euroclix inmiddels € 37,50 staan, en bij shopkorting € 98,=. Bij elkaar dus € 135,50.
Dus ik heb besloten om de uitbetalingen aan te vragen en de boom te kopen. Hij kost me nu € 41,90.

Daar kan ik me goed in vinden!!!

Euroclix kennen jullie wel, maar shopkorting ook? Ze geven korting bij ruim 1800 webwinkels, en bij 10 euro kun je al een uitbetaling aanvragen. Ben je geïnteresseerd? Ik zou het leuk vinden als je via mijn link lid zou worden, ieder lid levert mij een kwartje op! Hier is ie:

https://www.shopkorting.nl/?mycode=cilzb

Enniewee, vanmorgen hebben we de boom eruit gedaan! We waren het allebei helemaal zat!!!
De rest van de versiering staat nog, maar die ellendige boom is er alvast uit!!!


11 opmerkingen:

 1. mijn dochter kocht vlak voor de kerst via marktplaats een kunst boom van 1.80 hoog van mensen van wie de ouders naar een verzorgingshuis gingen ,zelf hadden ze al een mooie boom, de ouders hadden de boom 2 jaar daarvoor voor bijna 300 euro gekocht (de bon hadden ze erbij) en nu vroegen ze er 55 euro voor, nog en heel bedrag voor mijn dochter maar ik heb er een bedrag bijgelegd, ze woont voor het eerst op zichzelf en wilde heel graag een mooie boom, echt goedkoop is het nu even niet ,maar aan de andere kant heeft ze nu wel een boom die een flink aantal jaren meegaat, bovendien heeft ze een grote berging en kan ze de boom er in zijn geheel neerzetten en volgend jaar zo weer in de woonkamer zetten. als ik zie hoeveel plezier ze er nu al van heeft was het het geld dubbel en dwars waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat ook al stiekum op marktplaats te kijken, maar hier in de buurt stond niets helaas. Fijn dat je dochter zo blij is, en lief dat je haar gesponsord hebt!

   Verwijderen
 2. Wij hebben er vorig jaar een gekregen van mijn moeder. Zij had hem weer van iemand anders. Wij vinden hem schitterend en hebben totaal geen spijt. Dit jaar pronkt hij voor de tweede keer mooi in onze woonkamer. Enorm veel geld spaar je hiermee uit. Vooral omdat ik hem gratis had. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je geluk mee gehad!! Fijn dat een kuntboom jullie bevalt. zal bij ons ook zeker het geval zijn!

   Verwijderen
 3. Ik ben ook direct n kerst op zoek gegaan naar een mooie kunstboom (met korting) at een prijzen nog zeg. Ik ben er van geschrokken. Bij K.wantum en L.eenBakker inderdaad voor twee tientjes te rijgen, maar dan heb je een flutboom. Echt niet mooi. (wat er dan nog stond) Bij het tuincentrum was het halve prijs. En inderdaad iets moois gezien..maar koste nog steeds 109 euro. Toch maar niet gedaan. Al twijfelde ik wel. Je kunt er járen mee vooruit immers. Geniet van jullie boom!
  Fijn dat je het op deze manier heb betaald (dat voelt al weer wat minder duur, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een mooie boom is duur hé? Maar ik zie het als een lange-termijn investering, een echte is ook best prijzig! En inderdaad, dankzij euroclix en shopkorting is er overheen te komen ;-))

   Verwijderen
 4. Bedankt voor de tip van Shopkorting: ik heb me gelijk aangemeld.

  Onze kerstboom valt ook enorm uit. Die ga ik nu toch echt heel snel eens opruimen. Ik ben het ook helemaal beu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en dank je wel!!
   Ik was het ook echt zat! Ik kan niet wachten op volgend jaar om hem neer te zetten haha!

   Verwijderen
 5. Wij hebben ook een kunstboom vanwege dezelfde reden. De onze kostte geloof ik 25,-. Helemaal prima!

  Huisvlijt

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kocht mijn kunstkerstboom 11 jaar geleden in de opruiming bij Copelmans. Ook vanwege de naalden maar ook omdat een leuke echte boom al gauw op 12,50 kwam. De boom kostte 30 euro. Omgerekend heeft mij de boom € 2,72 per jaar.
  Al 2 jaar zeg ik dat ik een nieuwe wil kopen omdat sommige takken afbreken doordat mijn katten af en toe in de boom klimmen. Wonder boven wonder heeft er dit jaar maar 2 keer een kat ingezeten dus mijn boom kan nog een jaartje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Katten in de boom?? Oei, gelukkig doet Bobby dat niet haha!
   Ja een echte boom kost ieder jaar geld, en een kunstboom is 1x een uitgave.
   Gelukkig dat ie van jou nog een jaartje mee kan!

   Verwijderen