zondag 31 augustus 2014

Even bij kletsen...

De kleding die ik laatst besteld had is inmiddels binnen gekomen. De helft zat goed (wonderbaarlijk!) en de helft moest omgeruild, dat was veel te groot.

Ik heb geen makkelijk figuur voor kleding, en mijn voeten is helemaal een drama, dus winkelen, shoppen of zoiets is totaal niet aan mij besteed en doe je me echt geen plezier mee! Ik heb, en zal dus ook nooit een kleding-tic of schoenen/laarzentic hebben. Geen kledingkasten vol kleding voor mij...drama als ik iets nieuws moet hebben!
Verbazing dus dat in ieder geval de 2 spijkerbroeken die ik had besteld, allebei als gegoten zaten!

En nog een maat kleiner dan normaal ook, want een hondenkind is ook heel goed voor je lijn kan ik je zeggen haha! Inmiddels heb ik alles in de goede maat binnen!

Na alle behoorlijk prijzige uitgaven van de afgelopen tijd hebben we de handrem aangetrokken wat betreft extra uitgaven. Het is nu weer even mooi geweest, eerst weer wat sparen, want het is de deur uitgevlogen de laatste tijd. Geeft op zich niet, maar nu is het even klaar.

De vakantie schiet aardig op, tijd om alles een beetje te verzamelen wat mee moet.
Zoals jullie weten hebben we een huisje gehuurd, en daar moet je je eigen linnengoed (en handdoeken, en theedoeken) mee nemen. Leuk, het zijn 2 éénpersoons dekbedden, en wij thuis hebben lits-jumeaux. Mijn moeder en zus hebben ook geen eenpersoons.

Voor mijn omslag naar het consuminderen had ik naar de beddenwinkel gerend om daar mooie  dekbedovertrekken uit te zoeken, die helemaal mijn smaak zijn. Dit keer niet!!!
Ik ben op marktplaats gaan snuffelen, en heb 2 cinderella-overtrekken nieuw in de verpakking gekocht voor € 22,50 met verzendkosten!!!! Mooie deal toch??? Oké, niet geheel mijn smaak, maar
het is maar voor de vakantie! Zo doen we dat tegenwoordig! Niet zo heel belangrijk, dus niet teveel  geld in steken!
2 opmerkingen:

  1. Je had ook je eigen dekbed mee kunnen nemen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, de bedden staan uit elkaar en kunnen niet naast elkaar, en daarbij hebben we de ruimte niet in de auto.

      Verwijderen