zondag 24 augustus 2014

Geslaagd! En even bij kletsen!

Bobby is geslaagd voor de puppy-cursus! Woensdagavond was het zover, de hondenvereniging had er  echt iets leuks van gemaakt, met een soort "stoelendans" ( welke hond zit als eerste bij het commando?) en "worst happen". Het was een feestje voor hem. Compleet met een certificaat kwam hij met Moos moe maar voldaan thuis. Nu heeft hij "vakantie" en in september begint de "jonge honden" cursus. Nog even wachten dus!

Ik merk aan mezelf wel dat ik ontzettend aan vakantie toe ben. Maar ja ik moet nog 3 weken! Dan ben ik lekker een weekje thuis voordat we weg gaan, kan ik mooi de spulletjes verzamelen en de laatste dingetjes kopen, zoals houdbare vleesworsten voor Bobby.
De laatste donderdagochtend die ik werk ga ik met de auto naar mijn werk, daarna ga ik (eindelijk) weer een keer naar de action, daar ben ik in geen maanden geweest! En met de nieuwe vloer die we straks hebben wil ik wat nieuwe "frutsels" voor in de woonkamer, en bij de action is het supergoedkoop! En er is in de stad waar ik werk een nieuwe grote dieren-outlet, daar wil ik ook even gaan snuffelen! Moos is die middag dan thuis voor Bobby uiteraard!

De bench hebben we sinds een week in de garage staan, Bobby doet het prima zonder bench! Jaaaa, het is een knap ventje! Nouja vent eigenlijk, gistermorgen woog hij 20,4 kilo!!!

Vrijdagmorgen is de schoorsteenveger geweest, dus we kunnen weer stoken komend seizoen! We laten ieder jaar de schoorsteen vegen, vinden we toch wel een veilig idee, en de prijs valt mee, 45 euro. Het was nu de 7e keer, en in al die jaren rekenen ze nog steeds hetzelfde bedrag!

De kleding die ik had besteld was voor een deel goed, en het andere deel was te groot. Dinsdag komt de laatste omruiling binnen en dan hoop ik dat alles goed is! Lekker hoor, wat warms in de kast ;-))

Mijn ouders komen straks een bakkie doen, en natuurlijk kijken hoe het met Bobby is! Gezellig hoor!

En vanmiddag de trekking van mijn give-away! Dus als je nog mee wilt doen, doe het dan snel! Je kunt kiezen voor de Sonja bakker boeken of de "gelukkig" boekjes!!!

Tot vanmiddag dan met de uitslag! Een fijne zondag gewenst!

7 opmerkingen:

 1. Volgens mij zit de stemming er bij jou goed in, wat leuk!!! Geniet ervan, fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! De stemming zit er inderdaad goed in haha!

   Verwijderen
 2. Even een tip probeer die houdbare worsten thuis eerst even uit. Vaak zijn die op basis van granen en daar kan je hond erg ziek van worden als ze gewend zijn vers vlees te eten,, helaas ervaring ;)

  Gefeliciteerd, wat leuk dat hij geslaagd is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Wat sneu dat je (en je hond natuurlijk) deze ervaring hebt gehad! Deze worsten zijn echt op vers vlees basis, maar bedankt voor de tip!!

   Verwijderen
 3. Leuk hè puppycursus en dan 'examen' doen. Zelfs dat kleine mormel van ons heeft daarna nog 2 examens gedaan. Je zou het niet denken met die in ploegendienst werkende oren van hem :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Oren die in ploegendienst werken, die is leuk!!! Daar lijkt het inderdaad wel vaak op ja!
   Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 4. Het is inmiddels al dinsdag, maar wel dichterbij je vakantie. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen