dinsdag 12 augustus 2014

Verder opruimen...

Zo, vandaag weer lekker mijn vrije dag! Net even lekker met Bobby gespeeld, nu even de laptop-zaken regelen, zoals een nieuw blogje en de administratie. Klaar is maar klaar toch?

Dan ga ik zo even een was aanzetten, douchen en boodschappen doen. Gisteravond heb ik al een lijstje gemaakt. Dat doet zoveel voordeliger boodschappen! Echt alleen halen wat op mijn lijstje staat werkt voor mij perfect! Een weekmenu bedenken, kijken wat ik nog heb en alleen halen wat nodig is! Daar bespaar je echt mee!

En daarna ga ik de salontafel ( daar zitten 4 laden in...) en het tv-meubel (ook daar zitten 4 laden in...) uitzoeken en opruimen. Dan heb ik beneden gehad wat betreft uitzoeken, opruimen en schoonmaken. Dat is mooi, want over een paar weken moeten de meubels even de garage in als we de nieuwe vloer gaan leggen. Tegen die tijd ga ik de meubels ook weer in de olie zetten, dan kunnen ze fris en fruitig in onze "nieuwe" woonkamer!

Bobby's mooie mand wordt dan ook neer gezet. Gisteren was ons ventje voor het eerst los in de woonkamer toen we aan het werk waren, en dat is perfect verlopen! Supertrots zijn we!
Hij is wel vele malen enthousiaster als we dan thuis komen dan toen hij in de bench lag. Gisteren bleef hij in het vest hangen van Moos, en daar kon het vest niet zo best tegen...;-(( Gelukkig was het een oud vest die op de nominatie stond om, voor het nieuwe seizoen, in de kliko te verdwijnen, dat scheelt wel weer. Ach, het is nog een jonge hond, hij is druk aan het leren, maar af en toe is ie gewoon té blij...

Hij vindt al die botten die we bij de "vers-vlees meneer" hebben gekocht helemaal lekker, zoals van de week het varkensoor. Nu knaagt ie aan een gedroogde luchtpijp.....gezellig.....


Hij wordt trouwens helemaal licht op z'n koppie! We zijn heel benieuwd hoe hij er uiteindelijk uit gaat zien! Maakt ons verder niet uit hoor...kijk die oogjes....dan smelt je toch???8 opmerkingen:

 1. Dat koppie, hihi genoeg afleiding geven als jullie weg zijn scheelt een boel, hier had ik een heel groot bot voor onze flapper, hij zou bij de vorige eigenaars de bank van 5000 euro hebben opgegeten (naja kapot gemaakt) hij is hier gekomen, het enigste wat kapot is gegaan was een speelgoedje, en voor de rest... totaal niets. zolang je maar genoeg afleiding geeft is er niks aan de hand! Een lekker bot, of een kong-speeltje (goedkoper bij creanenbroek te halen overings) een speciaal runderbot bij de marktkraam etc etc je kunt zelfs intelligent spelletjes kopen die je Bobby bezig houden offf zelf maken ;)

  Geniet er maar van enne net zo cliche als met kinderen voor je het weet zijn ze groot, en nog specialer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha bedankt voor je leuke reactie! Bobby heeft ook niets gesloopt, behalve inderdaad een speelgoedje! Hij heeft ook heerlijke botten, en daar vermaakt hij zich prima mee! Intelligentiespelletje heb ik liggen, krijgt hij met kerst ;-) en kong-speeltjes heeft hij ook!
   Je hebt helemaal gelijk, we genieten echt van z'n jonge-hond zijn!

   Verwijderen
 2. En om er nog maar een cliché opmerking tegenaan te gooien: wat gaat het hard zeg.. :)
  Leuk dat jullie zo blij zijn met hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het allemaal zo goed gaat! En Bobby is inderdaad duidelijk aan het genieten, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaat het zeker! Hij geeft ons zoveel, dan mogen we hem ook verwennen toch??

   Verwijderen
 4. Heerlijk koppie! Daar waar mijn vorige hond de bench niet uit te krijgen was, vind mijn huidge viervoeter de bench echt helemaal niks. Vanaf dag één al niet dus op wat gekluif aan de tafel in de periode van tandenwissel verder niets dus die bench was zo weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja typisch hé? Hij heeft er nooit een hekel aan gehad, maar ging er zelf niet zomaar in liggen...ben benieuwd hoe dat met z'n mand gaat!

   Verwijderen